Eladó lakás Zalaegerszeg 73 000 000 Ft

Leírás


Csodás belvárosi lakás eladó Zalaegerszegen, a Vizslapark közelében Komoly fantáziával megtervezett, a legapróbb részletekig igényes lakás eladó Zalaegerszeg belvárosában, frekventált, ám mégis csendes helyen.

 

A szigetelt, napkollektoros társasház 2010 körül épült, így már mindjárt a járdáról a lépcsőházba belépve újszerű, barátságos környezet fogad. A harmadik emeletre lifttel is feljuthatunk, ha nincs kedvünk lépcsőzni. A lakás impozáns berendezése, az ötletes helyiségelosztás, a fiatalos színek és minőségi burkolatok azonnal magával ragadják az érkezőket. A lakás központját a hatalmas, fényben úszó amerikai konyhás nappali uralja, egy gyönyörű, óriási márvány kandallóval (ez a csoda természetesen működik is). Az elegáns konyhabútor egyedi készítésű, Bosch nagygépekkel felszerelt. Itt aztán igazán öröm a főzés!

 

A nappaliban a ropogó tűz mellett remek családi-baráti összejöveteleket tarthatunk, s a házigazda sem lesz közben elszeparálva a konyhába. Egyedül itt van tetőablak, minden további helyiségbe minőségi, normál Velux ablakokat építettek. A hangulatot a kandalló tüze mellett az egész lakásban kiépített, központi hi-fi rendszer garantálja, egyedi érzést ébresztve a mennyezetből szóló zene által.

A hálószobák ízlésesen berendezettek, vidám, fiatalos színvilággal, csodaszép diófa parkettával. A tolóajtós gardróbszekrények helytakarékosak, igényesek. Az árnyékolásról minden helyiségben elektromos redőnyök gondoskodnak, a bosszantó bogarakat pedig szúnyogháló tartja távol a lakástól. Ha lehet fokozni a kényelmet és az igényességet, akkor lépjünk be a pompás fürdőszobába mezítláb, a mesés tikfa burkolatra, s merüljünk el a hatalmas sarokkád vizében, vagy tusoljunk le az esőzuhany alatt, természetesen közben zenét hallgatva. Napközben villanyt sem kell kapcsolni itt, mert a tetőbe vágott fénycsövön keresztül természetes fény mellett fürödhetünk. A precíz sminket pedig elkészíthetjük a széles dupla mosdónál, a hatalmas tükör előtt, energiatakarékos led világítás mellett.

 

Az egyik szobából kimehetünk a tágas erkélyre kávézni, olvasgatni vagy egyszerűen élvezni a kilátást.

 

A takaros rendet hivatottak szolgálni a több helyen is kialakított beépített szekrények, pakolásra alkalmas rejtett zugok. A komfortérzetünket tovább fokozza a klíma. A lakáshoz tartozik a társasház zárt udvarában egy gépkocsibeálló, így autónkat is biztonságban tudhatjuk.

 

A társasház a közkedvelt Vizslapark közelében áll, ami Zalaegerszeg egyik legnagyobb zöld közparkja. A területet pár éve megújították, így még több növény, rendezett zöldfelületek és hasznos funkciók várják az ide látogatókat. A sport és szabadidős tevékenységeken túl a parkban a kultúra is helyet kapott, több ponton magyar szobrászművészek szobraival találkozhatunk. A park összességében mintegy 6,5 hektárnyi területű, hosszában végig vezet rajta egy kövezett sétány, amit több másik keresztez, és lényegében három részre tagolódik. Déli fele a pihenést szolgálja a nagy zöld rétekkel, dísznövényes fás területekkel, ahol padokon pihenhetünk, beszélgethetünk, de van itt még egy kisebb játszótér, szabadtéri kondipark, rekortán futókör, elkerített kutyafuttató és egy kutya agility park. A mesterséges kisdombon áll a Címerház emlékmű, ami télen szánkódombként is használható.

 

A környéken pezseg az élet, itt garantáltan senki nem fog unatkozni.

 

A közelben megtalálható élelmiszerbolt, bölcsőde, óvoda, iskola, éttermek, játszótér, gyógyszertár, orvosi ügyelet, kórház, vasútállomás. A csendes környék ideális választás azok számára, akik egyszerre szeretnék élvezni a nagyvárosi szolgáltatások sokaságának közelségét, de igénylik a feltöltődéshez elengedhetetlen csendet és frissebb levegőt. Ide ugyanis nem hallatszik be a város zaja, zavartalanul lehet napközben is pihenni, dolgozni vagy vizsgákra készülni. A kedves, csendes szomszédok szintén partnerek lesznek a nyugodt mindennapokhoz.

 

Ha megtetszett Önnek ez a fantasztikus lakás, ahova csak be kell húzni a bőröndöket, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Lakás részletei

Ár: 73 000 000 Ft
Méret: 74 négyzetméter
Azonosító: 11387396
Irodai azonosító: 205703742
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Zalaegerszeg, Belváros

Egyedüli lehetőség Zalaegerszegen! Új lakást szeretne, saját ízlésének ...

Eladó lakás

Zalaegerszeg

Most AKCIÓs áron!A társasház építési munkálatai a záró szakaszba ...

Eladó lakás

Zalaegerszeg

Ez a lakás az EARLY BIRD akcióban most 5.000.000.-Ft kedvezménnyel, 74.900.000.-Ft ...

Eladó lakás

Zalaegerszeg

Projekt leírás Zalaegerszeg belvárosában, négyemeletes, új építésű ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Zalaegerszeg, Belváros

Egyedüli lehetőség Zalaegerszegen! Új lakást szeretne, saját ízlésének ...

Eladó lakás

Zalaegerszeg

Most AKCIÓs áron!A társasház építési munkálatai a záró szakaszba ...

Eladó lakás

Zalaegerszeg

Ez a lakás az EARLY BIRD akcióban most 5.000.000.-Ft kedvezménnyel, 74.900.000.-Ft ...

Eladó lakás

Zalaegerszeg

Projekt leírás Zalaegerszeg belvárosában, négyemeletes, új építésű ...