Eladó panzió Dédestapolcsány 511 407 000 Ft

Leírás

́́́́- ̋ ́́́ ́́ bájos kicsi
falu nem csak a természeti erőforrásokról szól, hanem a rendezvényekről és a híres vendéglátásról is. Szilvásvárad közelében {kedvező|alacsony|megfizethető} áron található.

ELADÓ EGY KIVÉTELES, EGYEDI JELLEGŰ, WELLNESS FUNKCIÓVAL IS RENDELKEZŐ VENDÉGHÁZ!
Egyedülálló WELLNESS Vendégház a környékén!
Különleges, EGYEDI jelleggel bír!
MAGAS színvonalú Kényelmet kínál!
A környék EGYETLEN, jól működő WELLNESS VENDÉGHÁZÁT kínáljuk megvételre. Az ingatlan egyedülálló jellege miatt MAGAS SZÍNVONALÚ élményt és KÉNYELMET biztosít vendégei számára.

A jól működő üzemeltetés, a stabil vendégkör és a magas foglaltság egy olyan biztos befektetést tesz lehetővé, amelyre bármikor számíthatsz.
Várjuk jelentkezését, hogy a befektetés állapotáról, a további lehetőségekről és a lehetséges hozamról tárgyalhassunk! {Keressen telefonon!|Hívjon bátran!}
Élmények Völgyében, hegyek, völgyek, tó, patak, rétek és erdők zöldje övezte idilli környezetben eladó az egy hektáros parkban épült Hotel a Bükk hegység legszebb részén. A Kárpát –medence kicsinyített másaként számon tartott, völgyben fekvő bájos kis falu, Szilvásvárad, Eger, környezete, biztosítja a népszerűségét. A környezet fejlődése, a bel, és külföldi turizmus fejlődése biztos befektetés, 10-15 év megtérülés.

1300000 EUR

Referencia szám: VL025741-NOK

Panzió részletei

Ár: 511 407 000 Ft
Méret: 1 380 négyzetméter
Azonosító: 11317407
Irodai azonosító: VL025741-4174506
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Ingatlan állapota:
Jelleg: szálloda
Telekterület típusa: Négyzetméter

Térkép