Eladó panzió Doboz 30 000 000 Ft

Leírás


Victor Hugo állítólag mindig háttal ült a kedvenc kávézójában az Eiffel toronynak mert nem bírta elviselni azt a förmedvényt. Csak a Champ de Mars zöldjét szerette. Ez mindannyiunkban ott él. Valamilyen módon kapcsolatban maradni a tájjal, a zölddel, érintkezni a természettel. A városi, nagyvárosi életmódnak számos hátrányos következménye van. Köztudott, hogy a nagyvárosi neurózis egyik kiváltó oka, a természettől való elszakadás. Valaminek végérvényesen vége. Hozzáértők egyöntetű véleménye, a következő tíz évben alapvetően változnak meg utazási, pihenési szokásaink.

Békés-megyében, Doboz - Szanazug nyaraló faluban kínálunk egyedülállóan előnyös feltételekkel régi felújítás alatt lévő szot üdülő tulajdonjogának 30 % - át. A vételár a szálloda felújított, berendezett, hasznosításra teljesen előkészített állapotára vonatkozik. Várható éves profit cc 10 Mill Ft. A szálloda a Főkertnek is volt tulajdonában. Maga a paradicsom. 10.000 nm ős fás park, 700 nm 22 szobás Bauhaus stílusú szálloda körbe kerítve. Egyik oldalon erdő (eredeti állapotában megőrzött erdő szentély), másik oldalon a Kettős Körös. Erdőben a Holtkörös partján régi vártorony (Sámsonvár). Ingatlantól 200 m-re igényes szabadstrand, komppal a másik nyaraló oldalra, ahol fizetős strand és hajó kikötő található, sétahajóval. A Kőrösön felfelé rövid sétára a Fekete és a Fehér Kőrös találkozása. Szakrális hely, hatalmas energiákkal és a Boszorkány Szigettel. Páratlan szépségű környezet. Megannyi lehetőség kirándulásra, horgászatra, csónakázásra, hajózásra, kerékpározásra. Gyula, Békéscsaba 10 - 15 perc gépkocsival, - körbe kerékpározható. A szállodával kapcsolatban sokszor az az érzésünk, hogy egy szigorúan őrzött vadasparkban vagyunk. Lépésben közlekedő rendőrség (a megyei központjuknak is itt van a szállodája), polgárőrség, halőrség. Szabadon mászkáló őzek és szarvasok.

A szállodának 22 parkra néző vendégszobája van. Külön szeparált női-férfi közös fürdőszobák, wc - k, ebédlő-közösségi tér, könyvtár ( 10.000 kötet ), berendezett kápolna 40 fő ülőhely, retro játszótér kerítésen belül, szalonnasütő, több kerti zuhany, nyugágyak, 20 db kerékpár, lengő teke, szerencsés esetben saját stég, motoros klasszikus túra hajóval. Női napozó. A látványtervek természetesen csak látványtervek. Szép lesz és kényelmes, szobák nevéből adódóan retro bútorokkal, új matracokkal. Az épületet körülvevő park fái 50 - 60 évesek. A Vikinget mint nevet megörököltük, 40 éve így ismerik.

A szálloda neve Viking Retro Szálláshely Szanazug ( VRSZSZ )

Választható nyaralási idő 2026. Május 1. től - Szeptember 30. - ig. Ettől az időponttól kezdve minden évben.
Anyagi haszonszerzés nem vezet bennünket, célunk a szálloda felújítása, hasznosítása. Alapítványunknak ( Szent Kereszt Emlékének Alapítvány ) külön rendezünk be 16 gyermeket befogadó részt emeletes ágyakon, nyaralási időn kívül.

Viking Retro Szálláshely Szanazug ( VRSZSZ )

5624 Doboz - Szanazug Virág u 2

Hrsz : 2163/24 kivett üdülőépület

Mivel idősebb kalásza vagyok az Úr vetésének, a szerződést az 1/1 tulajdonos - kislányom köti Szalay-Nagy Emese. Fotók a helyszínről készültek.
Tel : 06 70 935 7228
Email : szentkeresztemlekenek@gmail.com


Panzió részletei

Ár: 30 000 000 Ft
Méret: 700 négyzetméter
Azonosító: 11395725
Cím: Virág u 2
Jelleg: családi ház
Telekterület típusa: Négyzetméter

Térkép