Eladó panzió Veszprém 280 000 000 Ft

Leírás

Veszprém belvárosához közel, ~1350 m2-es, parkosított és térkövezett telken, összesen kb. 500 m2-es (két szintes) épület eladó.

Az ingatlan 2016-ban teljeskörűen fel lett újítva (gépészet, nyílászárók). Az épületek téglából épültek, 10 cm-es szigeteléssel. Az épület pincéjében a gépház került, az ingatlanok fűtését és meleg víz ellátását egy kondenzációs gázkazán biztosítja.

A területen jelenleg kb. 500 m2-es rész Viacolor térkővel borított, kb. 8-10 autó számára biztosított a parkolás. Jelenleg a két épület összesen 35-40 fő befogadására alkalmas. Az ,,A épületben" 7 apartman található, 5 fürdőszobával és 3 konyhával. A ,,B épületben" 12 szoba, 8 fürdőszoba és 3 konyha került kialakításra.

Az első épületnél az alsó szint akár egybe is nyitható, irodának, orvosi rendelőnek, oktató-előadó teremnek is kiváló. A belső épület két helyisége, szobája az udvarra is nyitható, így akár irodának vagy üzletnek is kiválóan alkalmas. A fenti szinteken a válaszfalak könnyű szerkezetűek, gipszkarton falak így könnyen alakíthatóak, bonthatóak.

Az ingatlan elhelyezkedéséből, kialakításából, méretéből adódóan kiválóan alkalmas szálláshelynek, panziónak, vendégháznak, orvosi rendelőnek, telephelynek, üzletnek, irodának stb.

Információink szerint a jelenlegi Tulajdonos évi 20 millió Ft-ért visszabérelné az ingatlant.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4521 Nívó ingatlan: N4521

Panzió részletei

Ár: 280 000 000 Ft
Méret: 500 négyzetméter
Azonosító: 11238041
Irodai azonosító: N4521
Telek: 1350 Négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: szálloda
Telekterület típusa: Négyzetméter