Eladó telek/földterület Balatonfőkajár 25 000 000 Ft

Leírás

Balatonon építési telek SÜRGŐSEN ELADÓ!

Eladásra kínáljuk 948m2-es telkünk Balatonfőkajáron! Beépíthetősége 20%, a telekre a csatorna be lett vezetve, víz, villany, gáz, szélessávú internet, kábeltévé az utcában.

A településen minden megtalálható, amire szükség lehet: óvoda, iskola, bolt, posta, felújított orvosi- és fogorvosi rendelő, gyógyszertár, könyvtár, spotpálya, dohánybolt, sőt a nemrég megnyílt Balaton Park Circuit, ahol minden helyi lakos ingyenesen megtekintheti az aktuális eseményeket! Nyugodt környezet, friss levegő, biztonság, és szórakozási lehetőségek.

A Balaton közelsége csábító, de a nyári szezon embertömege riasztó? Akkor itt a megoldás. Elhelyezkedését tekintve nem túl közel, s nem túl távol a Balatontól, kocsival 5, biciklivel röpke 15 perc. Székesfehérvár és Veszprém fél órányi vezetésre, Siófok, Balatonalmádi 20 perc, Balatonfüred 35 perc.

Kirándulni vágyók figyelem!

A természeti látványosságok sem hiányoznak a sorból! Karika-hegy (helyiek által Somlyó-hegynek emlegetett) a tetszetős kilátás mellett, igazi ritkasággal is rendelkezik. Itt található az Európában egyedülálló balatonfőkajári kvarcfillit. Szomszéd település Balatonakarattya, ahol megcsodálhatjuk a magyar tengert a „magaspart” tetejéről. A löszfal 50-60 méter magas, látható a kenesei part, a Fűzfői-öböl, Almádi, Káptalanfüred, az aligai, világosi magaspart is. Itt található a 400 éves Rákóczi-szilfa maradványa, melyhez egy helyi legenda szerint a névadó fejedelem odakötötte a lovát. Helyére 2005-ben kis szilfát ültetett az önkormányzat. Az utóbbi években az egész sétány megújult, padokkal és növényekkel dekorálták a partszakaszt. És még sok más felfedezni való.

Az ár, komoly érdeklődő esetén minimálisan alkuképes.

Telek/földterület részletei

Ár: 25 000 000 Ft
Méret: 948 Négyzetméter
Azonosító: 11401297
Telek: 948 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Csatorna: Telken belül
Gáz: Utcában
Jelleg: belterület
Telefon: Utcában
Villany: Utcában
Víz: Utcában

Térkép

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Balatonfőkajár

Balatonfőkajár Veszprém megyében, azon belül is a Balatonalmádi járásban, ...

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Balatonfőkajár

Balatonfőkajár Veszprém megyében, azon belül is a Balatonalmádi járásban, ...