Eladó telek/földterület Dunaszekcső 4 250 000 Ft

Leírás

Tisztelt Látogató!

A dunaszekcsői főút mellett van lehetőség egy belterületi telek megvételére. A terület 636 m2-es, ebből kb. 370 m2 az „alsó” rész, az utcáról megközelíthető. A telek hátsó része a földrajzi adottságból adódóan kb. 2 m-rel magasabban fekszik, jelenleg – ahogy az egész telket – buja növényzet borítja. A löszös falban akár kisebb pince is kialakítható.

A lenti telek rész kiválóan építhető, az utcafronti része 14 m-es, az ingatlan beépíthetősége 30 %-os.

A belterületi telek határán, illetve az ingatlan előtt az utcában minden közmű megtalálható (víz, gáz, vízelvezetés), így a teljes közművesítés könnyedén és kis ráfordítással megoldható.

Mivel az ingatlan nagyon jó helyen található, a dunaszekcsői centrum (templom, óvoda, posta, bolt, patika) 6-8 perc távolságra van gyalogosan, bátran ajánlom a községgel szimpatizálóknak és ideköltözést tervezőknek.
Dunaszekcsőn keresztül halad az 56-os főút, ez autóbusszal is jó közlekedés ellátottságot biztosít. A település határvárosai északról Bátaszék, délről pedig Mohács, amelyek a munkalehetőségeket is figyelembe véve bő 10 km-es távolságban elérhetőek.

Megtekintés, illetve kérdések esetén keressen bátran bármikor, találkozzon velem és keressük meg a legjobb megoldást!

Üdvözlettel

Szabó Zsolt Győző
+36 20 944 3719
szabo.zsolt@ving.hu
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Telek/földterület részletei

Ár: 4 250 000 Ft
Méret: 636 Négyzetméter
Azonosító: 11263238
Irodai azonosító: 959891
Telek: 636 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Jelleg: belterület
Villany: Telken belül