Eladó telek/földterület Gyomaendrőd 25 000 000 Ft

Leírás

KIZÁRÓLAG A TURBO 360 INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!
Kifejezetten ajánlott ÁLLATTARTÓ GAZDÁLKODÓKNAK, és azoknak akik FÜGGETLENEDNI szeretnének, így ÖNELLÁTÓ KERT gondozásában vagy ÖNELLÁTÓ GAZDÁLKODÁS kialakításában látják jövőjüket. Az utóbbi időszakban különféle veszéllyel, készlethiánnyal, áremelkedésekkel stb. találkozunk és emellett fontos a KÖRNYEZETTUDATOSSÁG, VEGYSZERMENTESSÉGRE törekvés is.
Ennek kialakításához, működtetéséhez RITKASÁGNAK SZÁMÍT, hogy EGYBEN EKKORA TERÜLET ELADÓ! + még HATALMAS ELŐNY hogy a közel 2 hektáros ingatlan együttes, KÖZVETLENÜL az aszfaltozott FŐ útvonal mellett helyezkedik el. Ténylegesen a 46-os út folytatásaként a 443 as (Szarvasi ) út mellett. Továbbá a DÍJMENTESEN használható M44-es út KONDOROSI FELHAJTÓ 15 perc autóútra könnyen elérhető Békéscsaba és Kecskemét irányába + 2022 februártól az M4-es út BUDAPEST irányába a törökszentmiklósi felhajtótól is egyszerűen megközelíthető.
ELADÓ, TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ INGATLAN, közel 2 HEKTÁROS TERÜLETEN, SZÁNTÓN, komfortos TANYÁVAL, (tanya 150 nm) MELLÉKÉPÜLETEKKEL, ( melléképületek 250 nm) Gyomaendrőd külterületén a VÁROSTÓL, ENDRŐD központjától 2 percre. KERÍTÉSSEL körbe vett, BEJÁRATI, NAGY és KISKAPUVAL ellátott, 400 m2 területű kivett lakóház, udvar, gazdasági épülettel. Kifejezetten alkalmas ÁLLATTENYÉSZTÉSBEN gondolkodóknak a TAKARMÁNY TERMESZTÉSÉRE, vagy/és LEGELŐNEK is. Gyomaendrődről a hirdetés végén olvashat bővebben.
LAKÓÉPÜLET:
FALAZAT: Vegyes. A régebbi épülethez 80-as években épült a konyha, kamra, fürdő, folyosó, gazdasági épületek. FELÚJÍTÁS: 2014 - 2016 között történt. GANG is BEÉPÍTVE. Kiváló minőségű falazat, TELJESEN SZÁRAZ MINDENHOL.
SZIGETELÉS: Fő épületre, tégla részre, 2015-ben 10 cm- es hőszigetelés került.
NYÍLÁSZÁRÓK: Összes ablak kicserélve, + a konyhán is 3 ponton záródó biztonsági ajtó beépítve.
FŰTÉS: gáz konvektorokkal, + lehetőségek: kemencével és 3 db kémény is van, ebből 2 db dupla kürtős ( 5 db kályha helyezhető el), vagy cserépkályha.
KÖZMŰVEK: Minden közmű telekhatáron belül, kivéve a szennyvíz. Ez a szennyvíz aknába kerül, ( 10 évnél fiatalabb) , viszont nem kell talajterhelést fizetni így a vízdíj csak a fele, csatorna díj nem kerül kiszámlázásra.
-ÁRAM: RÉZVEZETÉK mindenhol, egészen az istállóig. +3 fázis, éjszakai áramnak hely megvan
-VÍZVEZETÉKEK: a vízóráig az összes vízvezeték, szennyvízvezeték kicserélve.
-FÚROTT KÚT 86 méter mélyen
GAZDASÁGI ÉPÜLET KÖZMŰVE: Istállóban is van víz és villany
Gazdasághoz tartozó eszközök, szerszámok, berendezések megegyezés szerint maradhatnak.
SAJÁT KAPUBEÁLLÓ az út mellett van.
KERT: GYÜMÖLCSFÁK: Szilva 10 db, Őszibarack 10 db, Sárgabarack 8 db, Körte 9 db, Alma 9 db, Birsalma 2 db, Meggy 3 db, Cseresznye 3 db, Szőlő 8 tő csemege, Ringló
Internet és tv szolgáltatók : DIGI, Direct One
Az ingatlan jogilag ZÁRTKERT, gyakorlatilag egy helyen, egyben található. 6 db HRSZ határozza meg, DE CSAK EGYBEN LEHET MEGVÁSÁROLNI.
Kiváló infrastruktúra: A Gyomaendrődi járás Békés megyéhez tartozó járás Magyarországon 2013-tól, székhelye Gyomaendrőd. Fő útvonalak mellet (vasút és autóút), kiváló adottságú terület. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, 1 km-en belül mind megtalálható. Bölcsőde kb 3 km-re. A városban heti 2-szer piac, és számtalan szolgáltató, működik. Az üzletek hétvégén is (LIDL, PENNY, SPAR ) nyitva tartanak . TÁVOLSÁGI BUSZJÁRAT az ingatlantól 500 méterre, Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Kunszentmárton, Dévaványa, Szarvas, Szeghalom stb. irányába. A tanya kiváló lehetőség fiataloknak és időseknek egyaránt, BEFEKTETÉSNEK is kiválóan alkalmas!
Gyoma vasútállomás, az ingatlantól 5 km-re, a Budapest-Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza-vasútvonal és a Körösnagyharsány–Vésztő–Gyoma-vasútvonal csatlakozó vasútállomása
További információkért HÉTVÉGÉN is HÍVJON bizalommal!
GYOMAENDRŐDRŐL INFORMÁCIÓK:
Gyomaendrőd CSENDES, NYUGODT alföldi város Magyarország délkeleti részén Békés megyében. Egyben Magyarország 8. LEGNAGYOBB települése, 303,94 km2. Az országban EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉSZETI és KULTURÁLIS ÉRTÉKEINEK köszönhetően egyre több turista keresi fel nyaranta a 17 ezer lakosú települést., Az ORSZÁG LEGTISZTÁBB VIZŰ folyójaként ismert HÁRMAS-KÖRÖS bal partján fekszik, mely a HORGÁSZOK és a VÍZI SPORTOK kedvelőinek paradicsoma. A BUDAPESTTŐL 160 km-re FEKVŐ város elérhető autóval a 46-os főközlekedési útvonalon Mezőtúr és Mezőberény felől, illetve a 44-es számú főútról Szarvas és Kondoros felől, valamint a 4-es főútról Kisújszállás – Dévaványa irányból.
Az ERZSÉBET LIGET szépen parkosított környezetében található a VÁROS TERMÁLFÜRDŐJE , melynek értékes GYÓGYVIZE számos betegség gyógyítására alkalmas. A 2003-ban teljesen felújításra kerülő Liget Fürdő 62 Celsius-fokos vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánította az Egészségügyi Minisztérium. A gyógyvíz orvosilag igazoltan jó hatású az idült reumatikus, köszvényes bántalmak, az isiász, az izom- és idegfájdalmak ellen.
Többek között a környéken több ezer hektáron több VADÁSZTÁRSASÁG is MŰKÖDIK.
Újabb vállalkozások és munkavállalóknak fontos információk:
Jelen pillanatban az itt élők megélhetését a fejlődő mezőgazdasági és egyéni vállalkozások biztosítják, de megtalálható a cipő és nyomdaipar, valamint számos egyéb területen így faiparban, élelmiszer feldolgozó iparban, kiskereskedelemben, számtalan szolgáltatásban is található vállalkozás.
Az országban, de EURÓPÁBAN is egyre RITKÁBBAN találunk olyan ÉRINTETLEN, sajátos hangulatú alföldi TÁJAT, HALAKKAL teli holtágakat,(16 holtág) olyan folyóparti ártereket, ahol országos, sőt NEMZETKÖZI JELENTŐSÉGŰ NÖVÉNY- és ÁLLATVILÁG található. A Hármas-Körös, valamint több mint kétezer hektáros hullámtere TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET! A festői partszakaszokkal, füzesekkel kísért holtágak FÜRDÉSRE, HORGÁSZATRA és VÍZI SPORTOKRA csábítják a látogatókat. A város híres a Körös Kajak Sportegyesület sportolóiról, edzőiről , hiszen nemzetközi szinten is, rendszeresen, nagyon komoly eredményekkel, így a pl. világbajnoki aranyéremmel térnek haza. De a ROMANTIKUS ÁRTÉRI ERDŐK, LIGETEK, VÍZPARTOK VALÓDI PIHENÉST is kínálnak mind AZ ITT ÉLŐKNEK mind a természetkedvelő turistáknak.

Telek/földterület részletei

Ár: 25 000 000 Ft
Méret: 18 159 Négyzetméter
Azonosító: 11342299
Telek: 18159 Négyzetméter