Eladó telek/földterület Soltvadkert 8 000 000 Ft

Leírás

Soltvadkerti-Tó környékének egyre növekvő népszerűsége miatt ez a terület kiváló befektetésnek számít. A tó környékén hétvégi pihenésre, valamint a horgászat szerelmeseinek igazi paradicsom lehet. Továbbá, a tervek szerint az elkövetkező években egy hotel és egy termálfürdő is épül majd a közelben, ami tovább növeli a terület vonzerejét.

Eladó egy csodálatos lehetőség Soltvadkerti-Tó mellett, mely egy horgász rész közelében helyezkedik el, csendes és békés környezetben. A terület nagysága összesen 301 négyzetméter, amely egy 40 négyzetméteres beton alappal rendelkezik, így az új tulajdonosnak ezt már nem kell megépítenie. A telek maximális beépíthetősége 20%, lehetővé téve egy legfeljebb 70 négyzetméter alapterületű ház építését, melynek maximális építési magassága 4,5 méter lehet.

Ha ez a lenyűgöző lehetőség felkeltette érdeklődését, és szeretne egy nyugodt környezetben, a természethez közel egy saját kis édenkertet építeni, akkor ne habozzon! Hívjon bizalommal, és hadd mutassam be önnek ezt a különleges ingatlant!

Telek/földterület részletei

Ár: 8 000 000 Ft
Méret: 301 Négyzetméter
Azonosító: 11356493
Irodai azonosító: TK076431-4579154
Cím: Soltvadkerti eladó 301 nm-es telek
Telek: 301 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Csatorna: Nincs
Gáz: Nincs
Jelleg: külterület
Villany: Utcában
Víz: Utcában

Térkép