Eladó telek/földterület Szarvaskend 69 000 000 Ft

Leírás


Telekterülete: 23 410 m2 Közművek: Víz Vízellátás: Kútról Áramellátás: 230V Terhelések: Tehermentes ingatlan
Erdei tanya eladó tavakkal, forrással!

Szarvaskenden önellátó gazdálkodásra alkalmas 2.34 ha-os birtok eladó.

A különleges tanya szomszédmentes, erdővel körülvett észak-déli tájolású völgyben terül el, ahol egy kisebb valamint egy 200 nm-es tó, és egy gyönyörű tiszta vizű forrás található.

A birtok minősítése, lakóház, udvar, rét erdő, gyümölcsös, kifüggesztés köteles.

A fő lakóépület két szobás, természetes anyagokból kialakított vert falazatú épület. A melléképületek téglából épültek. Az épület fűtését 3 rakott tűzhely, valamint a fürdőszobában padlófűtés biztosítja. Az épület víz ellátásáról a területen lévő fúrt kutak egyike, házivízművel gondoskodik. A villamos energiát, a nemrég felújított rendszer áramszolgáltatói áram táplálja, földkábelen keresztül. A lakóépület 90 nm, és ehhez tartozó terasz 25 nm. A második lakóépület felújítás alatt. A birtokon több gazdasági épület is kialakításra került, istálló, pajta, ólak, nyárikonyha.

Ez a önellátó tanya ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, élvezni a nyugalmat, és a természeti szépségeket!

Az ár irányár, tekintse meg, tegyen ajánlatot!

Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot!

Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!


Telek/földterület részletei

Ár: 69 000 000 Ft
Méret: 23 410 Négyzetméter
Azonosító: 11362873
Telek: 23410 Négyzetméter
Jelleg: külterület
Víz: Telken belül

Térkép