Eladó telek/földterület Tatabánya 1 350 000 000 Ft

Leírás

ÓRIÁSI ÁRCSÖKKENÉS!!!



A tatabányai Openhouse Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 134903-as referencia számú, kiváló helyen lévő ipari ingatlan, Tatabánya belterületén.



Az ELADÓ ipari ingatlan ára 1.350.000.000,- Ft + ÁFA, sikeresen működő cégekkel, és teljes berendezéssel együtt.



Az ELADÓ ipari ingatlan jellemzői:



- Sokoldalúan hasznosítható, az övezeti előírások lehetővé teszik, hogy az ingatlan kereskedelmi, szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozás telephelye, székhelye legyen.



- A közlekedési kapcsolatok kiválóak, Tatabányán, az M1-es autópálya lehajtójától kb. 1000 m-re, az 1-es számú főúttól 250 m-re található, környezetében jellemzően ipari ingatlanok találhatóak. Autóval, helyi-és helyközi buszjáratokkal is könnyen megközelíthető.



- A széles udvar autóbuszok, kamionok befogadására is alkalmas, így az áruszállítás, illetve a teher- és a személygépjárművek parkolása is megoldható. A telephelyen 18 garázs található.



- Az ELADÓ ipari ingatlan teljes területe közel két hektár, melyen a felépítmény 4351 nm-es. Ezen belül 4 sikeresen működő cégnek biztosít telephelyet, melyek minden személy- és tehergépjárművel kapcsolatos problémára megoldást kínálnak. A cégek kialakult ügyfélkörrel rendelkeznek.



- Rendelkezésre áll több nagyméretű csarnok, melyek mérete, műszaki kialakítása többféle tevékenység végzésére alkalmas. Jelenleg szerszámgyártással, gépjármű javítással, értékesítéssel, alkatrész kis- és nagykereskedelemmel, műszaki vizsgáztatással foglalkoznak. Az autópálya közelsége sok új lehetőséget kínál az ingatlan fejlesztésre. Az épület számtalan tevékenységre hasznosítható, mint például ipari termelésre, műhelynek, raktárnak, logisztikai központnak, kamionparkoló, mosó és szerviznek. A belmagasság lehetővé teszi az ipari termeléshez szükséges gépek elhelyezését.



- Az ELADÓ ipari ingatlan összközműves, ipari árammal ellátott, saját víztisztító berendezéssel felszerelt. Kiépített számítógépes hálózat, telefon áll rendelkezésre. A biztonságról kiépített riasztó, és kamerarendszer gondoskodik.



- Az épület nagyobb része 1970-ben beton vázra épült, stabil alapokon, jó szerkezetű falakkal rendelkezik. A hozzáépítés könnyűszerkezetes, ez a rész 2003-ban készült el. Az épületek fűtése többféleképpen megoldott, a régebbi épületrész vegyes tüzelésű kazánnal ellátott, a meleget radiátoros hő leadókon keresztül biztosítja. A könnyűszerkezetes épület fűtése fekete mélysugárzókkal megoldott.



- Az ELADÓ ipari ingatlanban több kiszolgáló egység található, ügyfélváró- és kiszolgáló helyiség, raktárak, javító műhely, csarnok, asztalos műhely, kovácsműhely, irodahelyiségek, mosdók, öltöző, zuhanyzó, közös helyiség. Az ingatlan rendelkezik minden infrastrukturális háttérrel bármilyen ipari tevékenység előírásainak megfelelően.



- Tatabánya folyamatosan fejlődő iparváros. A telephely ipari tevékenység szempontjából kiváló helyen található. Az épület együttes rendszeresen karbantartott, melyet tovább fejleszthet és korszerűsíthet új tulajdonosa. A kiváló adottságokkal rendelkező ipari ingatlan tökéletes helyszíne lehet telephelynek, kereskedelmi vagy ipari tevékenység folytatására, ill. egyéb vállalkozás üzemeltetésére egyaránt. Minél több a fantázia, annál több a lehetőség.



Előzetes egyeztetés alapján velem tekintheti meg az eladó ipari ingatlant!



Amennyiben a 134903-as referencia számú ELADÓ ipari ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található ipari ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon.



Szlezák-Forgó Barbara





 



Bízza profikra ingatlanügyeit!!



 



http://www.tatabanya.oh.hu



Figyelem, csak nálunk!



Nem csak ingatlanvásárlás esetén:



Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

Telek/földterület részletei

Ár: 1 350 000 000 Ft
Méret: 19 021 Négyzetméter
Azonosító: 10506972
Cím: 2800 Tatabánya Komáromi út 59.
Telek: 19021 Négyzetméter