Eladó telek/földterület Zalaegerszeg 139 990 000 Ft

Leírás

‼️Halastó lakóépülettel mese környezetben, mérhetetlen nyugalomban‼️

Zalaegerszeg Pózva városrészében vált eladóvá ez a vezetékes vízzel, árammal, és csatornával! ellátott 20.578 m2 - es terület, a rajta található mintegy 18.000 m2 - es halastóval és 58 m2 - es kétszintes lakóépülettel!

Terület

A birtok megfelelően el van rejtve a kívácsi szemek elől, ugyanis egy hosszú, fák övezte úton és 3 kapun át juthatunk el a kis hídig, amely a területre vezet.

A tavat körülölelő birtok növényzetben gazdag - óriásfák, cserjék, virágbokrok, néhol bogyós gyümölcsök tarkítják és határolják a területet, emellett egy beton alapon álló kerítés is felépítésre került, mely teljes egészében körülöleli a telket.

Közműellátottsága kiváló, árammal, vezetékes vízzel, valamint csatornával rendelkezik. Az ösvények mentén szemeteseket és lámpákat találunk, utóbbiak működését a területen végig vezetett áramhálózat teszi lehetővé.

A birtok a Natura 2000 területek egyike, ingatlan nyilvántartási megnevezése kivett anyagbánya.

Épület

Szerves részét képezi a területnek és tónak egy kettő szintes fa szerkezetű 58 m2 - es ház, mely már rendelkezik fennmaradási engedéllyel!

Az alsó szintjén egy konyha és egy tágas, 21 m2 - es szoba került kialakításra, hátsó részén külső bejárattal került kiépítésre 2 toalett, a felső szint pedig önmagában egy hatalmas helyiség.

Melegvízellátásáért villanybojler felel, melegéről fa tüzelés és elektromos fűtés is képes gondoskodni.

Az ingatlan benapozottsága és természetközelisége garantált, hiszen amellett, hogy egy tó partján található, az alsó szinten 8, felső szintjén 15 ablakot találunk!

A nyílászárókon túl azonban mégis az épület hátsó teraszára érdemes fókuszálnunk, mely a víz mellett nyúlik el. Kevés helyen lehet ilyesfajta nyugalmat érezni!

A családi ház mellett rendelkezésünkre áll egy téglából épített házikó alakú kemence, melyben isteni ételeket lehet sütni!A mintegy 18.000 m2 - es tó teljes terjedelmében ösvényeken körbejárható!

5 félsziget került kialakításra, melyek mérete némi ráfordítással formálható. Beugrói már épcsőkkel és korlátokkal vannak felszerelve.

Halálománnyal a 2000 - es évektől gazdagon telepített - süllő, keszeg, ponty, szivárványos pisztráng, sügér, dévér, küsz és egy elkülönített részre harcsa formájában, azonban a halakon túl vidrákkal is találkozhatunk.

A halastó a környező tavakkal összeköttetésben áll, így a vízszint viszonylag állandó és azonos.

Kiválóan alkalmas horgászturizmus létesítésére, hiszen kialakítása lehetővé teszi több horgászhely meglétét, az egész területen történő elérése pedig kis horgászházak letételét.

Mind turizmus, mind saját részre vásárlás esetében dolgozni kell a tó tisztaságán, halálommányának bővítésén és a terület esztétikáján, azonban még így sem összehasonlítható egy közművek, növényzet, kerítés és ház nélküli nyers tóval!

Ajánlom befektetőknek, hiszen ráfordítással egy csodaszép horgászparadicsom alakítható ki belőle, de azoknak is, akik megtehetik, hogy életvitelszerű ottélésre megvásárolják, mert növényzetével, élővilágával, miliőjével, mérhetetlen nyugalmával elvarázsolja az embert!

Az ingatlan tulajdoni lapja per, teher -és igénymentes!

Irányára 139.990.000 Ft

Telek/földterület részletei

Ár: 139 990 000 Ft
Méret: 20 578 Négyzetméter
Azonosító: 11267167
Irodai azonosító: 355161
Cím: Halastó
Telek: 20578 Négyzetméter
Besorolás: Kereskedelmi
Jelleg: belterület

Térkép

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Zalaegerszeg

Eladásra kínálok egy horgásztavat Zalaegerszeg-Pózva városrészén.A ...

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Zalaegerszeg

Eladásra kínálok egy horgásztavat Zalaegerszeg-Pózva városrészén.A ...