Eladó telek/földterület Zalaszentgrót 35 000 000 Ft

Leírás

GINKGO BILOBA BIRTOKAz ezerarcú csodaCasaNetWork Balatonfüred  Iroda Eladásra kínálja  2252 számú kiváló lehetőségekkel bíró   Birtokot Zalaszentgrót hegyén.
BIRTOK JELLEMZŐI:-Rendkívül népszerű és jól eladható növény, amit számos iparág használ alapanyagként. Javítja az agy tápanyag- és oxigén felvételét. Javítja a vérkeringést. Antioxidáns. -Gyulladáscsökkentő. Hogy csak néhány hatását említsük, amelyek miatt közkedvelt alapanyaggá vált.-Sokféleképpen fel lehet használni szívóssága, szép külseje, és gyógyhatása miatt.

A birtokon 1,19 hektáros Ginkgo Biloba ültetvény van, ami a legnagyobb összefüggő ginkgo ültetvény Magyarországon! / vadhálóval kerített/-Napjainkban a ginkgo biloba a nemzetsége egyetlen képviselője a ginkgo fa, amit páfrányfenyőként is ismernek-Ősszel, a levelei aranysárga színűvé változnak, és hetekig ebben a színben pompáznak. Majdnem egyszerre hullatja el leveleit, ezért ilyenkor a fa alját vastag sárga levélszőnyeg borítja. Különleges gondozás: A kártevőkkel szemben rendkívül ellenálló. Lassú növekedésű fa, szaporodóképessége 25-30 évesen kezdődik.
 -Sokféleképpen hasznosítható, jól mutat kertben, utcai fasorként vagy árnyékképzőként. Mivel jól bírja a szennyezést, kiválóan alkalmas városi parkok díszítésére 
 -közművek nincsenek de napelemmel és kút fúrásával megoldható
 -Tartozik a területhez  egy 48 nm vályog pince 5.643 nm terület és még egy szőlő és levendula ültetvény 5.912 nm területtel-Panzió-ÖKO Farm-Golf pálya-teniszpálya-kalandpark-látványtóval-lovas udvar és még számtalan lehetőséggel várja Új gazdáját !-  biztonságos, barátságos, nyugodt környék, kivételes adottságával  természetközeli ,varázslatos bájával , Balaton közelsége , számos Hévize csak karnyújtásnyira- Eddig csak álmodni mert !!! Ne hagyja elmenni a lehetőséget ,itt megvalósíthatja!!!!
 A térségben a magyarországi átlagnál több ismert termálkút van Hévíz, Kehidakustány,Zalaszentgrót, Zalakaros. Ásványvizek közül a zalaszentgróti a legjelentősebb.A térség számára óriási lehetőség rejlik a falusi turizmusban, ami még nincs kellően kiaknázva.
Jellemzően nagyvadak lakják környezetét (őz, vaddisznó) és kevés különleges állatfajnak ad otthont. Az utóbbi évtizedekben jelentősen megnövekedett a rókák és néhány menyétféle (nyest, nyuszt). Örvendetesen szaporodik a vadmacska, az aranysakál dél felőli megjelenése .VADÁSZOK Figyelem!!!
Amennyiben felkeltette érdeklődését a 2251 számú vagy bármely ,kínálatunkban található  ingatlan, hívjon a megadott számon.0620 421 5720
 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája!”

Telek/földterület részletei

Ár: 35 000 000 Ft
Méret: 20 000 Négyzetméter
Azonosító: 11214645
Irodai azonosító: 163802252
Telek: 20000 Négyzetméter
Gáz: Nincs
Villany: Nincs
Víz: Nincs