Eladó üdülő/nyaraló Badacsonytördemic 79 000 000 Ft

Leírás

Badacsonytördemic központjához közel, de mégis csendes, zöldövezetben kínálom megvételre ezt a jó állapotú nyaralót, telekkönyvi besorolása: kivett lakóház, udvar. Az épülethez csodaszép, 1 128 nm-es telek tartozik, utcafronti szélessége körülbelül 25 méter, gyönyörű kilátást biztosít a Badacsonyra. Az udvart tuják, fenyők, tűzrakóhely, kemence, kerti tároló faházikó teszik igazán hangulatossá. Az ingatlan körülbelül 1,5 kilométerre van a Balatontól.

Az épületben az alsó szinten 3 különnyíló szoba, hatalmas, tágas nappali-konyha, fürdőszoba, Wc, közlekedő, gardrób, előszoba helyiségek találhatóak, illetve egy hangulatos, dél-kelet irányba néző fedett terasz. A szobákban jó minőségű laminált padlóburkolatot találunk, a többi helyiségben járólap van. Hőszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre a házba, a födém gyapottal szigetelve lett. A tetőtérben lehetőség van további 60 négyzetméternyi lakótér kialakítására. A tetőszerkezet jó állapotú, cserép héjazattal ellátva.

Az otthon melegét jelenleg vegyes tüzelésű kazán, a hőleadást radiátorok biztosítják, de a gázcsonk is telken belül található.

Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, hétvégi házként, nyaralóként vagy akár állandó lakhatásra is!

A vásárláshoz CSOK Plusz/falusi CSOK igényelhető, jogosultság szerint!
Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik, tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 79 000 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11329830
Telek: 1128 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV