Eladó üdülő/nyaraló Balatonendréd 85 000 000 Ft

Leírás

Falusi CSOK igényelhető! Természetre panorámás!

Rögtön birtokba vehető! Kétgenerációs ingatlan!

A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál egy felújított, földszintes NYARALÓT BALATONENDRÉDEN!

BALATONENDRÉD, néhány percre a Balatontól, dombokkal körülvett, festői szépséggel felruházott csendes kis falu, a legnagyobb nyárban is a tökéletes kikapcsolódásnak, pihenésnek ad helyet. Falun belül elérhető: élelmiszerboltok, gyógyszertár, háziorvos, posta, dohánybolt, iskola, óvoda. A Balaton 5 km, az M7-es le- és felhajtó 1 km távolságra!

A NYARALÓ jellemzői:

  • Belterületen található az ingatlan, a tulajdoni lapon LAKÓHÁZ szerepel, a telek mérete 692 m2, összközműves.
  • Az 1950-ben épült ház TELJES FELÚJÍTÁSA 2017-ben történt meg. A hangulatos, gerendás mennyezetű, régi parasztház verandájának beépítésével és átalakításával egy polgári stílusú, kényelmes, ízléses otthont alakítottak ki tulajdonosai, melynek állapota ÚJSZERŰ. A házba lépve az előszobából nyílik egy kamra és a lépcsőház (beépített veranda), ahonnan fél szinttel feljebb a nappaliba jutunk. Innen nyílik 2 szoba, a fürdőszoba + WC és a konyha-étkező. Itt találjuk a cserépkályhát és a légkondicionálót is.
  • A ház felújítása az alábbiakra terjedt ki: a tető szigetelése, új betoncserép tetőhéjazat, a falszerkezet légáteresztő vakolása, belső mennyezeti gerendák felújítása, új belső burkolatok: a szobákban hajópadló, a konyha-étkezőben és a fürdőszobában majolika járólap, az előtérben és a lépcsőházban rusztikus felezett tégla. A villamoshálózat cseréje, bővítése, a víz- és szennyvíz hálózat cseréje, fűtési rendszer korszerűsítése, alternatív fűtésmegoldások kialakítása. A külső vakolás az új tulajdonosra vár.
  • A ház falazata vályog, az új házrész ytong. Fűtés: gáz cirkó kazán, cserépkályha és hűtő-fűtő klíma, illetve egy vegyes tüzelésű kazán kiállása is rendelkezésre áll. Hőleadás radiátorokkal, a meleg vizet a cirkó kazán biztosítja. Egyedi készítésű fa nyílászárók, hőszigetelt üvegezés. A házhoz tartozik egy boltíves pince és egy tégla építésű melléképület is. Parkolás kocsibeállón.
  • Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
  • LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 85 000 000 Ft
Méret: 147 négyzetméter
Azonosító: 11303550
Irodai azonosító: 230045025
Telek: 692 Négyzetméter
Építőanyag: Vegyes
Jelleg: Üdülő
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Klíma