Eladó üdülő/nyaraló Balatonszőlős 59 000 000 Ft

Leírás

Rendkívüli lehetőség Balatonfüred szomszédságában, kilátással a csodás Balatonra és a Balaton-felvidék dombvidékére!
Lássuk, miről van szó:
Balatonszőlősön külterületén (Kis-Gella) 3 helyrajzi számon, 8886 nm-es területen egy klasszikus vincellér házat találunk, mely 2 szinten összesen 81 nm. Az épület a térképen is fel van tüntetve, alapterülete 45 nm, 60 cm-es kőfalakkal rendelkezik, a villany már bevezetésre került. A korábbi borfeldolgozáshoz használatos helyiségekből áll: földszinten boltíves pince, feldolgozó és kis szoba, tetőtérben egy hátsó bejáratos tetőtéri raktár és egy lépcsőn megközelíthető szoba- konyha.
A terület mezőgazdasági kertes besorolású (kifüggesztés köteles), 3% beépíthetőségi lehetőséggel rendelkezik! Ennek értelmében a meglévő épület tovább bővíthető (250 nm-ig), VAGY mégegy épület építhető! A terület kékfrankossal lett beültetve 5 évvel ezelőtt (művelési kötelezettség idén lejár), a gépi művelést helyi gazda végzi (ez tovább igényelhető).

Látványterv szerint a felújítás során a 2 szint belső lépcsőházzal egybenyitható, VAGY a két szint 1-1 külön bejáratú, elszeparált apartmanná is alakítható.

Az ingatlan adottságai lehetővé teszik, hogy létrehozza álmai birtokközpontját, apartmanházakat létesítsen, vagy kedvére gazdálkodjon egy nyugodt, elbűvölő környéken.

Engedje, hogy megbűvölje a terület varázsa, a táj szépsége és a mindent átölelő csend.
Ha mégis túlcsordulna a nyugalomtól és belevágna a nyüzsgő nyárestébe, ne aggódjon, hiszen Balatonszőlős már Balatonfüred kertvárosa, 8 km-en belül talál szórakozóhelyet is.

A tulajdonosok minden ajánlatot szívesen meghallgatnak! Kérdéseire Örömmel válaszolok, várom mielőbbi hívását! Tóth Adrienn +3620/406-7985
DREAM-Ing. Álomból Otthont!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 59 000 000 Ft
Méret: 81 négyzetméter
Azonosító: 11253917
Irodai azonosító: 290336
Cím: Kisgella
Telek: 8886 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: Üdülő
Egész szobák: 4