Eladó üdülő/nyaraló Bázakerettye 4 990 000 Ft

Leírás

A Zalai-dombság szívében, messze a nagyvárosok nyüzsgő és zűrzavaros világától csodaszép környezetben találhatjuk Bázakerettyét, ahol ezt a tégla falazatú, 40 nm-es lakóházat kínálom megvételre, melyhez két, nagyméretű garázs/tároló tartozik. Az ingatlan telekkönyvi besorolása: kivett lakóház, udvar, gazdasági épület.

Az épület első helyisége (az alaprajzon szobaként jelölve) egykor üzletként funkcionált, mögötte két tárolóhelyiséget találunk. A házban az eredeti nyílászárók, burkolatok lelhetőek fel, kis fantáziával, átalakítással, korszerűsítéssel hangulatos lakóházat lehetne kialakítani belőle. A tetőszerkezet átlagos állapotú, a lakóépületen cserép héjazattal, a melléképületeken pala borítással.

A fűtést többféle módon is biztosítani lehetne, hagyományos módon fatüzelésű kályhával/kandallóval, elektromos panel/klíma beszerelésével, de a gázhálózat is részben ki van építve a házban.

Az ingatlan Bázakerettye frekventált helyen lévő mellékutcájában található, a környezet csendes, nyugodt.

Bázakerettyének nagyon kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Letenye városától 18 km-re, Lentitől 25 km-re, de Nagykanizsától is csupán 28 km-re található.

A falu mellett húzódik a Rockenbauer Pál-emléktúra kijelölt útvonala. A települést erdei kisvasút szeli át, aminek gőzmozdonya a környező településeket érintve ízelítőt ad utasainak a különleges idillt nyújtó zalai erdők sokszínű növényvilágából. A község nagyon jól élhető, rendkívül ellátott, termálvizű fürdővel is rendelkezik, de a közelben, gyönyörű környezetben található a kistolmácsi tó és a híres Budafai Arborétum is.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 4 990 000 Ft
Méret: 96 négyzetméter
Azonosító: 11356674
Telek: 130 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV