Eladó üdülő/nyaraló Bokod 31 900 000 Ft

Leírás

Hazánk egyik rejtett kincse, a Vértes lábainál fekvő, Oroszlányhoz közeli Bokodi-tó, melynek partján az utóbbi évtizedekben kiépített ún. úszó falu csodájára jár a fél világ.
Szeretne a közelben egy kis házat magának,ahol akár életvitelszerűen élhet, horgászhat vagy akár bérbe adhatja az egyre sűrűbben ide látogató túristáknak?

A Dot-Ing Ingatlaniroda által eleget tehet ennek a vágyának,ha megvásárolja ezt az ingatlant, pontos megnevezésén horgászállást. A stég alapterülete 125 m2, ezen található egy kb 90m2 -es, tetővel fedett épület, 25m2-es terasz, tornác, és egy 4 helységből álló ház helyezkedik el. Külön bejáratú horgászhelységből, egy hálószobából, egy fürdőszobából (zuhanyzó, wc),és egy konyha-étkezőből áll. Az épület szigetelt, a kellemes benti hőmérsékletről egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A fürdéshez, mosogatáshoz (6 személyes mosogatógép a konyhában) a jakkuzihoz, a halpucoló asztalhoz,-amik a teraszon találhatóak-a víz ellátás egy 45 méter mély kristálytiszta kifogyhatatlan saját kútról biztosított.
A stéghez jár egy horgászcsónak és egy elektromos csónakmotor. A csónak le és fel emeléséről egy csigás emelőszerkezet gondoskodik. A stég teljes berendezéssel eladó: hűtők, sütő, jakuzzi ,2 személyes rattan kihúzható kerti ágy, teraszfűtőgomba, stb.
Nyílászárók műanyagok.
Az ingatlan befektetésnek is jó választás, ugyanis az Oroszlányi Horgászegyesület engedélyével kiadható horgászoknak, pihenésre vágyóknak. Idén újraindítják az erőművet, ami azt jelenti, hogy nem fog befagyni és télen is horgászható lesz a tó.
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 31 900 000 Ft
Méret: 125 négyzetméter
Azonosító: 11381897
Irodai azonosító: 8312
Cím: Bokod
Telek: 100 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: Üdülő
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1