Eladó üdülő/nyaraló Csongrád 35 000 000 Ft

Leírás

Budapesttől az M5-ös autópályán másfél órás autóútra lévő Csongrád-Csanád megyében, Csongrádon, a Körös-torok üdülőtelepen teljeskörűen felújított NYARALÓ eladó.
Az üdülő Magyarország méltán híres Tisza parti olyan nyaralóhelyén található, amely homokos szabadstrandja számos sport és kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A környék évről-évre egyre több látogatót vonz, különféle látnivalók, gyermekprogramok és helyi programlehetőségek, éjjeli-és nappali szórakozás vár kicsiket és nagyokat. A Körös-torokban lévő nyaralók kitűnő üzemeltetési lehetőséget kínálnak a pörgős szezonban.

A lábakon álló tégla épületben külön WC és zuhanyzós fürdőszoba, beépített és gépesített (konyhaszigetes amerikai stílusú) konyha, tágas, világos és nagyon modern nappali helyiség található (46 m2), a tetőtéri két hálóhoz csigalépcső vezet fel. A nyaraló nagy, jó fekvésű terasszal rendelkezik. Az alsó szint 34m2 (25 m2 a lakótér és 9 m2 a terasz, az emelet brutto 34 m2).
A felújítás során a tetőszerkezet kapott szigetelést, új elektromos, víz/szennyvízhálózat került kiépítésre, komplett nyílászárócsere történt, az ingatlanba igényes és modern burkolatok és berendezési tárgyak kerültek. Kiadásra illetve magánhasználatra is ideális 6-8 fő elszállásolására alkalmas az ingatlan. Az ingatlan tulajdonosának földhasználati joga van a telekre.
Tökéletes és azonnal költözhető ingatlan saját részre vagy magánszálláshely üzletszerű üzemeltetésére.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 35 000 000 Ft
Méret: 68 négyzetméter
Azonosító: 11202295
Cím: Körös-torok üdülőtelep
Telek: 510 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Klíma