Eladó üdülő/nyaraló Délegyháza 22 900 000 Ft

Leírás

Budapesttől mindössze fél órás autóútra!!!
ELADÓ TÓPART KÖZVETLEN KÖZELÉBEN EGY RENDKÍVÜL HANGULATOS KIS HÁZ DÉLEGYHÁZÁN!
Tóparttól 50 méterre megvételre kínálok egy "Babeta 3" típusú, cseh gyártmányú, 60 nm-es, nappali+3 szobás, jó állapotú hétvégi faházat, 272 nm-es telken.
Az ingatlan különlegessége a tópart közelsége, és a galéria, amely rendkívül jó atmoszférát teremt az itt lévők számára. 1978-ban építették, és a tulajdonosok folyamatosan karbantartották.A tetőt p 2 éve újították fel. A gázvezeték a telek előtt húzódik, a többi közmű (víz, villany, csatorna) a házba be van kötve. A ház kéménybe bekötött kandallóval rendelkezik, így igény esetén az ingatlan egy külső szigetelés után téli lakhatásra is alkalmassá tehető.
Délegyháza a fővárostól délre, kb. 30 km távolságra található. Északról Dunavarsány, délről Kiskunlacháza, nyugatról Majosháza, keletről Bugyi község határolja. A község területén 12 db kavicsbányató található mintegy 300 ha vízfelülettel, amely fürdésre, horgászásra és különféle vízi sportokra alkalmas. Itt található az országban elsőként létesített és azóta is működő naturista strand és kemping.
Délegyháza község Budapesttől 27 km-re Ráckevei-Dunától keletre, mintegy 6 km-re helyezkedik el. Délegyháza vasútállomás megközelíthető a Keleti pályaudvarról induló S25-ös vonattal, busszal a Népliget autóbusz-pályaudvartól induló 655-ös, a Majosházáról közlekedő 652-es, valamint a Szigethalomról induló 664-es buszjárattal és személygépkocsival az M0-s autóút, 51-es főközlekedési útvonalon.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal a hét bármely napján akár hétvégén is !
Teljes körű ügyintézéssel segítem minden kedves Ügyfelemet!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 22 900 000 Ft
Méret: 40 négyzetméter
Azonosító: 11215794
Irodai azonosító: HZ057530-4352200
Telek: 272 Négyzetméter
Építőanyag: Fa
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 3

Térkép

Hasonló üdülő/nyaraló hirdetések

Eladó üdülő/nyaraló

Délegyháza

Budapesttől mindössze fél órás autóútra!!!TÓPART KÖZVETLEN KÖZELÉBEN ...

Hasonló üdülő/nyaraló hirdetések

Eladó üdülő/nyaraló

Délegyháza

Budapesttől mindössze fél órás autóútra!!!TÓPART KÖZVETLEN KÖZELÉBEN ...