Eladó üdülő/nyaraló Dunaújváros 18 500 000 Ft

Leírás

Dunaújváros belterületén a DUNA PART KÖZELÉBEN kínálunk megvételre egy 526 m2-es, lépcsőzetes kialakítású telken elhelyezkedő 28 m2-es tégla építésű nyaralót.

AZ INGATLAN TULAJDONI LAP SZERINTI besorolása kivett hétvégi ház, udvar, művelés alól kivont így kifüggesztésre nincs szükség, azonnal megvásárolható.

A HÁZ MÉLY BETON ALAPPAL rendelkezik, a tető lapostető így a beépítése és az ingatlan további bővítése is lehetséges.

AZ ÉPÜLETBEN kialakításra kerül egy konyha, fürdőszoba WC-vel, nappali, melyhez egy mediterrán hangulatú terasz csatlakozik. A ház alatt borospince található, illetve a kertben egy faház és szerszámtároló is helyet kapott.

Parkolás az utcafrontról nyíló 30 m2-es eredetileg csónaktárolónak kialakított garázsban lehetséges.

A KÖZMŰVEK TEKINTETÉBEN, vezetékes víz, áram a házban, a csatorna telken belül (csak rá kell kötni), gáz pedig nincs az ingatlanban.

Fűtése elektromos fűtőpanelekkel, vagy kályhával, kandallóval megoldható, hiszen a kéményrendszer ki lett építve. A meleg vízellátásról villanybojler gondoskodik.

A ház helyiségei járólappal burkoltak a nyílászárók fából készültek.

Az épület feletti részen termő gyümölcsfák, szőlő található és marad még hely bőven veteményesnek is. A telken lévő ásott kút locsolásra alkalmas.

Amennyiben elnyerte tetszését, ne habozzon, jöjjön el tekintse meg ezt a csupa zölddel körülvett akár állandó lakhatásra is alkalmas házikót, Dunaújváros csendes üdülőövezeti részén.

További információkért is keressen bizalommal!

CSOK és hitel ingyenes ügyintézését, energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk, igény szerint kiváló jogi hátteret biztosítunk ügyfeleink számára.

 

 

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 18 500 000 Ft
Méret: 28 négyzetméter
Azonosító: 11272286
Irodai azonosító: FE-DUN4466
Építőanyag: Tégla
Jelleg: Üdülő
Egész szobák: 1