Eladó üdülő/nyaraló Győrújbarát 37 000 000 Ft

Leírás

Győrújbarát Paperdő részén, 1800nm-es telken, igényesen gondozott és karbantartott hétvégi ház eladó. Ár: 37M


Az akár lakóházként is funkcionáló épület 25nm-es, galériás, konyha és zuhanyzós fürdőszoba is ki van építve. Az épület a terasz felé akár bővíthető. A fűtés villannyal működik, aminek az előállítását a 3 kwh teljesítményű napelemek biztosítják, amelyeknek az elemei a kerti konyha és a ház tetején kaptak helyet. A kert végében egy precízen felújított szerszámtároló és kemence is található.


A ház északi oldalánál körülbelül 10 nm területű száraz pince, a ház előtt pedig akár 3 autónak alkalmas fedett és térkövezett autóbeálló lett megépítve.


A kerti konyhában kemence, sparhelt tűzhely és mosogató is található, ahol a lekvárfőzéstől a malacsültig minden elkészíthető. Mozgásérzékelős és kamerás riasztórendszer a kertben és az épületekben is ki van építve.


A teljesen körbekerített kertben számos termő gyümölcsfa található, valamint a privát szféra megóvása miatt sövénynövények lettek telepítve.


A terület enyhén lankás, kelet-nyugati fekvésű, Győrre panorámával, víz és villany be van kötve.


Az ingatlan Győrhöz 15 percre, Győrújbarát központjához 5 percre helyezkedik el. Az utolsó 800 méter murvás úton megközelíthető.


Az ingatlan besorolás szerint kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 37 000 000 Ft
Méret: 25 négyzetméter
Azonosító: 11368012
Telek: 1783 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Kábel TV