Eladó üdülő/nyaraló Gyula 73 990 000 Ft

Leírás

A Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Békés megyében, Gyula Újvárosi részén egy 460 m2-es telket, rajta egy kétszintes, 170 m2 területű családi házat, továbbá egy 85 m2-es vendégházat.

A masszív, tökéletes szerkezetű ház 1990-ben épült, vasalt beton alappal, tégla lábazattal és falazattal. Az épület megjelenését zsalugáteres fa ablakai teszik hangulatossá. 2021-ben tulajdonosai kicseréltek néhány burkolatot, a ház és a vendégház is külső szigetelést kapott. Az épülethez 2 db garázs is tartozik.

A kétszintes családi ház és a vendégház fűtése gázkonvektorokkal, a melegvíz-ellátás átfolyós vízmelegítővel és villany bojler megoldott.

A nagy épület földszintjén található: egy előszoba, nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, és tároló, az emeleten kapott helyet 4 további szoba, egy félszoba, egy kisebb nappali, fürdőszoba és WC

Az udvaron elhelyezkedő, szintén kétszintes vendégház földszintjén egy nappali-étkező, egy konyha, fürdőszoba és WC található, emeletén két szoba, közlekedő és WC.

Az ingatlan kedvező elhelyezkedése és az épületek remek szerkezeti állapota több lehetőséget is kínál leendő tulajdonosainak: egy alapos ráncfelvarrást követően jól funkcionáló apartmanházként működtethető, vagy több generáció számára is kényelmes otthon alakítható ki benne.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 73 990 000 Ft
Méret: 170 négyzetméter
Azonosító: 11299810
Irodai azonosító: 691083
Telek: 460 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: Üdülő