Eladó üdülő/nyaraló Nagykanizsa 25 900 000 Ft

Leírás

Fedezze fel az édes vidék előnyeit és a nyugalmat Újförhéncen, a modern élet zajától távol, de mégis csak egy karnyújtásnyira a városi kényelemtől! A nyugodt környezet és a természet közelsége kiváló lehetőséget kínál otthona megteremtésére vagy akár üdülőhelyként való használatra.
Eladásra kínálunk egy 6109 nm-es birtokot, melyhez lehetőség van megvásárolni még kb. 4000 négyzetméternyi területet. A birtokon található lakható épületek közül az egyik szigetelt, alászigetelt, teljeskörűen felújított, 65 nm-es, nyugati fekvésű, pincével, tárolóval, melyben a villany és vízhálózat is korszerűsítve lett, a másik egy 34 nm-es, egy szoba + nappalis épület fürdőszobával, mely felújítása szintén elkészült, alászigetelt, a tető korszerűsítve lett. A fürdőszoba vár befejezésre, ami az új tulajdonos elképzelései szerint fog megvalósulni.
A házak a 70-es években épültek téglából. A villany a házban, a vízellátás egy 127 méteres fúrt kútból történik szivattyú segítségével. Ciszterna is rendelkezésre áll, így a gyümölcsfák öntözése is könnyedén és költségmentesen megoldott. A fűtést elektromos radiátorok és fatüzelésű kályha biztosítja.
A terület gazdálkodásra és állattartásra is kiválóan alkalmas, jelenleg fenyves és gyümölcsfák találhatók rajta.
Nagykanizsa városközpontja mindössze 6 km-re található, így az ingatlan könnyen megközelíthető minden fontos szolgáltatás és bevásárlási lehetőség szempontjából.
Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és fedezze fel ezt a csodálatos birtokot saját szemével, ahol a friss levegő, a szitakötők tánca, a csend és nyugalom fogadja Önt!
Várjuk hívását!

Referencia szám: HK-4652519-NOK

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 25 900 000 Ft
Méret: 99 négyzetméter
Azonosító: 11390299
Irodai azonosító: HK-4652519-4652519
Telek: 6109 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép