Eladó üdülő/nyaraló Szigetmonostor 59 900 000 Ft

Leírás

Horány csendes, lakóövezeti, ősfás utcájában, 460m2-es új kerítéssel bekerített, hangulatos telken eladó egy 80m2-es, ÚJONNAN KIVITELEZETT, nappali + 2 hálószobás, igény esetén kulcsrakészen átadásra kerülő üdülő/vendégház, TÁGAS TERASZOKKAL, gyűrűs kúttal, kellemes szomszédsággal.

Az ingatlant jelenleg építés alatt áll, jelenleg a kivitelezésben a belső falak beépítésénél, majd a burkolás megkezdésénél tartanak. A gépészeti szerelések elkészültek, a falak és a tető állnak, és az épület külső hőszigetelése is a falakra került már. Tulajdonosa az ingatlant kulcsrakész állapotban adja át a Kedves Vevő részére, a meghirdetett ár is erre az esetre vonatkozik.

Az ingatlan lakóövezetben található, üdülő besorolással rendelkezik. Megépítésekor azonban ugyanúgy ügyeltek az energiahatékonyságra, így az épület állandó ott tartózkodásra, téli lakhatásra is alkalmas lesz. A falazatot külső és köztes hőszigeteléssel, hővisszaverő fóliával is ellátták, a nyílászárók fából készült, magas szigetelő képességű szerkezetek. Az épület fűtését a nyári hónapokban is hasznos hűtő - fűtő klímák biztosítják majd. A bejövő áramszolgáltatás természetesen ennek megfelelően lett méretezve.

Az házikó kiváló elrendezésű, akár családosok számára is ideális életteret kínál. Alsó szintjének központját egy tágas nappaliszoba adja, ahonnan egy tágas, hátsó kertre néző, fedett terasz is nyílik. A konyha helyiség részben szeparált a nappalitól, a kert irányában szintén rendelkezik kijárattal. A szinten ezek kívül még egy előszoba, egy ablakos fürdőszoba, egy külön wc, és egy háztartási helyiség (mosógép számára) kaptak még helyet.
A felső szinten két, franciaerkélyes ablakkal rendelkező, különnyíló hálószoba, és egy különnyíló wc helyiségek kerülnek kialakításra, a szobákból pihentető, csendes kilátás nyílik a környező utcák hatalmas, zöld fáira.

A lakóteret jó berendezhetőség, reggeltől estig kiváló fényviszonyok jellemzik. Hasznosítása tekintetében nyaralóként, de akár napi kiadásra szánt vendégházként, vagy állandó ott tartózkodásra is kiválóan alkalmas.

Az épületet 460m2-es, kellemes atmoszférájú kert veszi körül, a ház önálló, körbejárható. Alatta tágas pince nyújt segítséget a használaton kívüli dolgok tárolásában. Gépkocsibeállás több autó számára is megoldott, beálló is kialakításra kerül a telken.

A környezet csendes, zöld övezeti. A környező épületeket vegyesen használják üdülési és lakhatási célra is. Üzletek, oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek Szigetmonostoron rendelkezésre állnak. A közelben található, 20 percenként közlekedő komppal Dunakeszi percek alatt elérhető, ott szintén minden elérhető, amire a mindennapokban szükség lehet.

Lehetőség van az ingatlan kulcsrakész állapotában történő megvásárlására is, ez megállapodás tárgyát képezi. A ház befejezéséhez szükséges építőanyagok, tartozékok döntő többsége beszerzésre került.

Az ingatlan irányára jelenlegi állapotban: 59,9 M Ft, kulcsrakész állapotban: 65M Ft

Irányár: 59900000 Ft

Referencia szám: HZ064878

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11376699
Irodai azonosító: HZ064878-4627205
Telek: 460 Négyzetméter
Építőanyag: Könnyűszerkezetes
Jelleg: Üdülő
Építési év: Új építésű
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Klíma

Térkép