Eladó üdülő/nyaraló Tass 8 800 000 Ft

Leírás

AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, HANGULATOS NYARALÓ, HATALMAS TERASSZAL, A DUNÁTÓL 5 PERC SÉTÁNYIRA!

Dömsödtől pár kilométerre, Tass csendes, rendezett üdülőövezetében, hangulatos, szép kis mellékutcában, a Dunától mindössze 5 perc sétányira, 289m2-es, önálló (nem osztatlan közös) telken eladó egy 37m2-es, remek elrendezésű, hangulatos, remek fényviszonyú, fa szerkezetű nyaraló, tárolóépülettel, benne szerszámokkal, és egy hagyományos, fa szerkezetes csónakkal.

A házikóban egy tágas szoba, egy étkezős konyha, egy előszoba, és egy fürdőszoba + wc helyiségek várják pihenni, kikapcsolódni vágyó új tulajdonosukat. A bejárat előtt fedett, árnyas, belátásmentes fedett terasz kínál hangulatos helyszínt kellemes beszélgetésekhez.

Az épület remek szerkezeti állapotban van, beázástól, korhadástól, bármilyen káros elváltozástól mentes. Korábban sor került elektromos hálózatának felújítására, a víz és lefolyócsövek is jó állapotban vannak. Esztétikai felújítása igény szerint lehet szükséges.

Kiváló elrendezését számos beépített bútor teszi még komfortosabbá, egy beépített ágy, gardróbok, és egy tömör fa étkezőgarnitúra is az ingatlan tartozékát képezi. A képeken látható ingóságok mind az ingatlanban maradhatnak.

Hűvösebb napokon a ház fűtése elektromos panellel könnyen megoldható, és klímaberendezés is beépíthető. Villanyáram és csatorna közművek állnak rendelkezésre, az épület vízellátását házi vízmű biztosítja, a melegvízről villanybojler gondoskodik. Szemétszállítás a környéken szintén megoldott.

A házikó oldalirányban bővíthető, akár a terasz beépítésével, akár hozzáépítéssel is.

A 289m2-es, önálló helyrajzi számmal rendelkező telken a ház mellett egy tárolóépület is helyet kapott. A tárolóban kerti és barkácsszerszámok, és egy hagyományos, fa szerkezetű csónak is található, melyeket az eladó szintén szívesen az új tulajdonosra hagy. Ezen kívül a kertben bőséges hely áll rendelkezésre sütögető, bográcsozóhely, veteményes, játszótér számára is. Gépkocsibeállás több autó számára is megoldott.

A környezet rendezett, a szomszédok kedves, környezetükre igényes emberek. Tass legkedveltebb, egyben Dömsödhöz és így a fővároshoz is legközelebb eső üdülőtelepe ez, rendezett utcákkal, hangulatos hétvégi házakkal. A Duna part a házból kilépve mindössze 5 perc sétányira van, mely jó hír a természet, az aktív pihenés, és a horgászat szerelmeseinek is.

Tass és Dömsöd autóval és kerékpárral úgyszintén kényelmesen elérhető. Üzletek, orvosi ellátás, éttermek, kifőzde, kisebb és nagyobb üzletek mindkét településen rendelkezésre állnak.

Az ingatlan irányára: 8,8 M Ft

Irányár: 8800000 Ft

Referencia szám: HZ036721

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 8 800 000 Ft
Méret: 37 négyzetméter
Azonosító: 11344022
Irodai azonosító: HZ036721-4434585
Telek: 289 Négyzetméter
Építőanyag: Fa
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép

Hasonló üdülő/nyaraló hirdetések

Eladó üdülő/nyaraló

Tass

Eladóvá vált kihasználatlanság miatt a tassi üdülőövezet osztatlan ...

Hasonló üdülő/nyaraló hirdetések

Eladó üdülő/nyaraló

Tass

Eladóvá vált kihasználatlanság miatt a tassi üdülőövezet osztatlan ...