Eladó üdülő/nyaraló Vindornyalak 9 500 000 Ft

Leírás

Távol a nagyvárosok nyüzsgő zajától, a Balatontól alig 15 km-re, a festői szépségű környezetben lévő Vindornyalak település Szőlőhegyén kínálom megvételre ezt a 6 050 nm-es hegyi ingatlant. A birtok csodaszép, nyugodt környezetben található, napos időben a területről látni lehet Rezi várát, de a közelben van a Béke Sztúpa is (alig 2 500 méterre), a Tátika vára, számtalan turisztikai látnivaló.

A hatalmas telken két különálló építmény található, valamint több, termő gyümölcsfa, szőlő, a végében akácos, fás/bokros terület.
Az egyik épület tégla falazatú egy 10 nm-es szoba és egy 9, 69 nm-es borospince helyiségekkel, a másik épület kőből épült, 10 nm-es, egy helyiséggel.

A fűtést egyenlőre hagyományos módon lehet megoldani, a vízellátást esővíz-gyűjtő ciszternával, vagy kútfúrással, a villamosenergiát napelemmel lehetne biztosítani.
Rendkívül csendes, nyugodt környezet, ahová a gépjárművek zaja sem szűrődik be.

A nyaraló a településről murvás/kavicsos úton egész évben jól megközelíthető.Tökéletes választás lehet ez a keleti tájolású ingatlan, ha szeretne kicsit elvonulni a világ zajától és gyönyörködni a táj nyújtotta panorámában,

A nyaraló tehermentes, egy tulajdonosa van, két helyrajzi számon nyilvántartott. A földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, viszont ennek ellenére az azonnali, ideiglenes birtokbavételnek nincs akadálya!
Telekkönyvi besorolása:
- szőlő és gazdasági épület (2 022 nm), illetve erdő (1 183 nm),
- kert (1 930 nm), illetve erdő és gazdasági épület (915 nm).

Vindornyalaknak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Sümegtől 12 km-re, Hévíztől 13 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 15 km-re, Kehidakustánytól 17 km-re,a Szajki-tavaktól 30 km-re található.

A szomszédos település, Zalaszántó nevezetessége a Béke Sztúpa, Közép-Európa első buddhista szentélye (sztúpája), s Európában az egyik legnagyobb ilyen létesítmény. A szentély a Zalaszántó mellett található Kovácsi-hegyen, egy erdei tisztás közepén épült fel 1992-ben. A hófehér építmény 30 m magas és 24 m széles, délkelet felé néz, a békét, boldogságot, megvilágosodást képviseli. Nem véletlen, hogy ezen a vidéken épült a Sztúpa, különleges energiái vannak a helynek, ez Vindornyalakon is érezhető.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik, tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 9 500 000 Ft
Méret: 30 négyzetméter
Azonosító: 11239165
Telek: 6050 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV