Eladó üdülő/nyaraló Zalaszabar 5 990 000 Ft

Leírás

Egy mutatós, fagerendás mennyezetű vályogházat ajánlok figyelmébe, mely 1949-ben épült, stílusával igazi történelmi értéket képvisel. A ház egy 3766 nm-es, kiváló termőtalajú földterületen fekszik. A hideg napokon a fatüzelésű kályha melegében igazán jóleső érzés a barátokkal, családdal összeülni, borozgatni, beszélgetni. Melegebb időben pedig az udvari padokról nézve élvezhetjük a szomszédban fellépő zenészek nyáresti előadásait.

Vezetékes víz hiányában egy ciszterna biztosítja a vízellátást, a fenntartható életmód iránt érdeklődők számára ideális lehetőséget kínál. A villanyhálózat 3 éve lett kiépítve, minden előírásnak megfelel. Internet és Tv szolgáltatás elérhető. A kert és szőlőlugasok gondozása és a saját termények termesztése az otthoni gazdálkodás kedvelőinek is kiváló lehetőség.

Ez a vályogház nem csak egy egyszerű hétvégi birtok, hanem egy életstílus. A dombtetőről páratlan kilátás nyílik a Kis-Balatonra. Közelben számtalan kirándulási lehetőség, a szabari élménypark nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Ha szereti a természetet, és egy izgalmas birtokot keres, ez a hely Önre vár! Ne késlekedjen, válassza ezt a különleges ingatlant, és élvezze a Zalaszabar lankáin rejlő életörömöt!

Referencia szám: HK-4542461-NOK

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 5 990 000 Ft
Méret: 32 négyzetméter
Azonosító: 11327264
Irodai azonosító: HK-4542461-4542461
Telek: 3766 Négyzetméter
Építőanyag: Vályog
Jelleg: Üdülő
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 1

Térkép