Eladó vendéglátó egység Dömsöd 550 000 000 Ft

Leírás

KIVÁLÓ, NAGYSZABÁSÚ BEFEKTETÉS DÖMSÖDÖN A KIS-DUNA-PARTJÁN!!!!!!

Eladásra kínálok, Dömsödön az RSD-partján egy saját stéggel rendelkező, jelenleg is teltházzal működő 22 apartmanból álló, 2019-ben felújított, összközműves, 4744 nm-es, telekterülettel rendelkező üdülőkomplexumot!!!

AZ APARTMANOK ÉVEK ÓTA ÉS JELEN PILLANATBAN IS TELTHÁZZAL ÜZEMELNEK MUNKÁSSZÁLLÓ FORMÁJÁBAN, AMELY FOLYAMATOS MAGAS BEVÉTELT BIZTOSÍT AZONNAL, MÁR A KÖVETKEZŐ TULAJDONOS SZÁMÁRA IS. AZ INGATLAN A JELENLEG ÜZEMELTETŐ CÉGGEL EGYÜTT IS MEGVÁSÁROLHATÓ!!!

Az ingatlan területén 22 db apartman, egy 197 nm-es + szociális helyiségekkel rendelkező rendezvények lebonyolítására alkalmas különálló épület és egy tároló épület is található. Az ingatlan bejáratától karnyújtásnyira találhatjuk saját stégünket, amely méreténél fogva kiválóan szolgálja a vízi sportok, illetve horgászat szerelmeseit.

A főépületben, amely tetőtér beépítéses 14 db apartman található, a földszinti részén, lett kialakítva egy nagy fedett terasszal rendelkező, jelenleg kávézónak kialakított vendéglátó helyiség, amely étkeztetésre és kisebb rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

Egy külön álló épülettömbben került kialakításra még 8 db fürdőszobás, konyha sarokkal kialakított apartman, amelynek a fűtéséről és a hűtéséről inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A meleg vizet a szabadidős épületben található kazán helyiségben elhelyezett használati melegvíz tartály szolgáltatja.

A szabadidős épület egy 197 nm + szociális helyiségekkel rendelkező épület, amely konditeremnek, étteremnek, esküvők, nagyobb rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas, de itt a lehetőségek tárháza végtelen, ehhez kapcsolódik egy tárolásra alkalmas épület.

A 4. épület tároló funkcióval bír, amelyben a kert és az épületek karbantartásához szükséges eszközöket, vízi sport eszközöket, kerékpárokat stb. is tárolhatunk.

Az ingatlanba elektromos kapun történik a bejutás, viacolorral burkolt úton, az apartmanokhoz vezető járda is viacolorott. Nemrégiben az udvarban fehér murvás parkolók kerültek plusszban kialakításra. Az udvar parkosított, árnyékát ősfák biztosítják. Kialakításra került egy minden igényt kielégítő sütögető rész is kemencével, amely szintén alkalmas nagyobb létszámú, grillezések, szabadtéri főzések lebonyolítására.

Elhelyezkedését tekintve kiváló helyen van, a dömsödi szabad strand 5 perc sétára található, az RSD a bejárattal szemben található, illetve számtalan kikapcsolódási, bevásárlási lehetőség a közelben.


Főbb paraméterek:

Telek területe: 4744 nm
Felépítmények nettó alapterülete: 844.4 nm
Felépítmények nettó hasznos alapterülete: 674,5 nm
Jelenlegi besorolása: kivett üdülőépület, udvar

Jellemzők:
- inverteres hűtő-fűtő klíma
- konyha
- terasz
- fürdőszoba (zuhanyzó wc-vel egyben)
- parkoló
- műanyag nyílászárók
- kemence, sütögető


Az ingatlan kiváló üzleti befektetés, rengeteg lehetőséget rejt magában, akár nagyobb létszámú esküvők lebonyolítása is könnyűszerrel kivitelezhető, a nagyobb céges rendezvényekről nem is beszélve.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Vendéglátó egység részletei

Ár: 550 000 000 Ft
Méret: 844 négyzetméter
Azonosító: 11338953
Irodai azonosító: 299658
Ingatlan állapota: Átlagos