Eladó vendéglátó egység Pápateszér 34 800 000 Ft

Leírás

Veszprém vármegye, Pápateszér, eladó környező falvakat ellátó, működő vendéglátó, pizzéria, tekéző

Pápateszér község Veszprém vármegyében, a Pápai járáshoz tartozik. Teljes népesség 1200 fő, terület: 30,74 km2. Veszprémtől északnyugatra, Csót és Bakonytamási közt fekvő település.
Főutcája a Pápa és Veszprémvarsány között húzódó, a 83-as és a 82-es főutakat összekötő 832-es főút.
Pápateszér központi részén vár Önre ez a 145 m2-es alapterületű, bruttó 290 m2-es kétszintes, felújított épület 1374 m2-es telken.
Az épület a nyolcvanas évek elején épült tégla falazattal. Ehhez épült hozzá egy kb. 40 m2-es rész. A tetőtérben (bruttó 145 m2) kiadható szobákat terveztek, ennek kialakítása az új tulajdonos feladata lesz.
Az épületben a víz-villanyvezetékek megújultak, fűtése a téli hónapokban két nagyteljesítményű klímával könnyedén megoldott. Az ablakok és a bejárati ajtók kétrétegű műanyagra lettek cserélve. Az épület új burkolatokat kapott. A ház külső színezése különösen a hozzáépített részen még szükséges.
Az étteremben és a söröző részben összesen 100 fő ültethető le. A pizzéria akár a teljes bútorzattal eladó, működési engedéllyel rendelkezik, mely szintén átvehető.
Elosztását tekintve, a földszinten: étterem, söröző, konyha, személyzeti öltöző, mosdó, előkészítő, vendégmosdók, lépcsőfeljáró található meg az emeletre. Az emeleten a tér kialakítása már elkezdődött, befejezése az új tulajdonosra vár.
A közelben nincs még egy ilyen egység, a környező 16 falut látta el pizzával, így ez a vállalkozás újra működtethető, nagyon jól jövedelmező!!
Az udvaron további szórakozást nyújt a fedett tekéző, valamint sörsátor felállítható, így esküvők helyszínéül is szolgálhat. Egy kb 15 m2-es kis faház is helyet kapott az ingatlan mögött, mely tárolásra alkalmas.
Tető hibátlan állapotú, fa szerkezetű, cserép fedésű.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-építésztervezés
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Vendéglátó egység részletei

Ár: 34 800 000 Ft
Méret: 290 négyzetméter
Azonosító: 11196277
Irodai azonosító: 296506
Ingatlan állapota: Átlagos