Eladó vendéglátó egység Sóskút 140 000 000 Ft

Leírás

Eladó Sóskúton, főút mellett található, sportlétesítményként használt ingatlan amely ideális lehetőség befektetőknek és sport szerelmeseinek. Az ingatlan rendkívül sokoldalú, és ideális lehet tenisz, röplabda és egyéb sportesemények megrendezésére. Az ingatlan a következő paraméterekkel rendelkezik:

Telek mérete: 2641 m2
1 nyitott teniszpálya
1 fűthető teniszpálya
1 röplabdapálya
10 db autó számára alkalmas felszíni autóbeálló
Az ingatlanon található egy két szintes, tégla építésű épület, amely eredetileg az 1960-as években épült, majd 2000-ben teljes felújításon esett át, és elnyerte jelenlegi formáját. Az alsó szinten egy 39 m2-es területen helyezkedik el egy iroda és öltözők. Itt találhatók fürdőszobák zuhanyzóval és mosdóval, biztosítva a megfelelő komfortot a vendégeknek és a sportolóknak. A felső szint 91 m2-es területen helyezkedik el, és egy kocsma került kialakításra. Ez a tér tökéletes helyszín lehet a pihenésre és a társaság élvezetére az edzések vagy sportesemények után.

Az épület fűtését 4 db klíma és kandalló biztosítja, így a hőmérséklet minden időszakban kellemes lehet. A meleg víz ellátásáról pedig egy villanybojler gondoskodik.

Az ingatlan rendkívül vonzó lehet azok számára, akik sportlétesítményt vagy befektetési lehetőséget keresnek. A környék csendes és nyugodt, ideális a sportolásra és a kikapcsolódásra. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető és számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Vendéglátó egység részletei

Ár: 140 000 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11237513
Irodai azonosító: 242796
Ingatlan állapota: Átlagos