Eladó vendéglátó egység Várpalota 99 900 000 Ft

Leírás

KIZÁRÓLAG IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG.

A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a kiváló elhelyezkedésű, belvárosi társasházban található, NAGY TERASSZAL RENDELKEZŐ ÜZLETHELYISÉGET Várpalotán.

Exkluzív Üzlethelyiség Várpalota centrumában! Rendkívül tágas, világos üzlet frekventált helyen, igényes környezetben mindössze néhány lépésre a Fő tértől és a Thury-vártól!

Tulajdonosa 2015-ben a helyiségeket összenyitva edzőteremmé alakította. Jelenleg is edzőteremként működik, bérbe adva. (A gépek, eszközök a bérlő tulajdonát képezik.)

A 104 m2-es üzlethez egy 60 m2-es terasz is tartozik, jelenlegi felépítése: előtér (recepció) 12,5 m2, üzlettér 65 m2, raktár 5 m2, öltözők 15 és 9 m2, WC és zuhanyfülke az öltözőkhöz, egy személyzeti WC és zuhanyzó.

A téglából épült, déli tájolású épület falainak hőszigetelése és belső felújítása 2016-ban történt meg, a gazdaságos üzemeltetés biztosítására. Az üzlet minden közművel rendelkezik, a meleg vizet villanybojler, fűtését cirkó gázkazán biztosítja, a hőleadásért radiátorok felelnek. Nyílászárói hőszigeteltek, műanyagok. A falak festettek, az emeletre falépcső vezet. A vizes helyiségek felújítva. Rendkívül kedvező rezsijű ingatlan.

Az üzlethelyiséghez a hátsó udvarban saját parkolóhelyek is tartoznak, az épület mellett díjmentes utcai parkolás lehetséges, így Ön zavartalanul élvezheti az új vállalkozás indításának előnyeit.

Az ingatlan 1/1 tulajdonú.

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és váltsa valóra az üzleti álmait! Kiváló adottságok vendéglátóipari egység kialakításához, fitness terem üzemeltetéséhez, áruház berendezéséhez vagy szálláshelyek kialakításához (társasházi ingatlan). Bérleményként is tovább üzemeltethető.

Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő lakás, telek, vagy ház felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.!

Lido Home - Ingatlanok egy életen át!

Vendéglátó egység részletei

Ár: 99 900 000 Ft
Méret: 104 négyzetméter
Azonosító: 11389107
Irodai azonosító: 182900628
Ingatlan állapota: Felújított
Helyiségek: 1