Eladó vendéglátó egység Visegrád 2 500 000 Euro

Leírás

Eladó Magyarországon kuriózumnak számító, 30 éve folyamatosan működő, egyedülálló elhelyezkedésű, 2000 m2-es, kétszintes étterem. A Budapesthez közeli történelmi kisváros, Visegrád hegyeinek tetején található vendéglátóegység elvehetetlen és páratlan panorámája egész évben vonzza az odalátogatókat. A Duna-Ipoly tájvédelmi körzet faunája, a Duna, valamint a Visegrádi vár látképe tárul a vendégek elé, ennek köszönhetően nem csak túrista csoportok vagy egyéni betérő vendégek veszik igénybe a minőségi szolgáltatásokat, hanem rendezvények és esküvők helyszíne is nagy számban.

Egész éves nyitvatartási periódusok: március 1-től október 31-ig teljes, ebben az időszakban folyamatosak az esküvők és a rendezvények, ennek köszönhetően 1 évre előre kell ilyen rendezvényre helyet foglalni. Ezen kívüli időszakban az étterem hétvégi nyitva tartassál üzemel.


A kétszintes épület egyszerre két rendezvény lebonyolítására is alkalmas: az alsó szinten 100, a felső szinten pedig 140 fős rendezvény is lehetséges - melyek mellett az étterem zavartalan üzemeltetése is megoldható.

Az éttermi funkció mellett lehetőség van tovább bővíteni a vendéglátói profilt egy több szobából álló hotel létrehozásával. Ezzel a funkcióval még jobb megtérüléssel és üzemeltetési költséggel számolhat a tulajdonos.

Energetikája gazdaságos és jól fenntartható: a fűtés, főzés és melegvíz ellátásáról 2 darab 2000 m3-es gáztartály gondoskodik, ami fedezi az éves szükségletet. Ennek a gáznak nem csak az ára kedvezőbb de a fűtőértéke is jobb a vezetékessel szemben.

Az elektromos hálózat gazdaságosságáról egy napelem rendszer fog gondoskodni melynek kiépítése folyamatban van, ez a rendszer 75%-al fogja csökkenteni a villanyszámlát.

A jelenlegi kihasználtság mellett éves szinten 6% haszonnal lehet számolni, mely tovább növelhető az értéknövelő beruházásokkal, szobákkal és végtelen lehetőségeivel.
Csak előre egyeztetett időpontban lehetséges a megtekintés, így kérném, hogy amennyiben kérdése lenne vagy megtekintené, keressen bizalommal és megbeszéljük a részleteket.


Kiss Gábor
Ingatlanpáholy

Vendéglátó egység részletei

Ár: 2 500 000 Euro
Méret: 2 000 négyzetméter
Azonosító: 11359177
Irodai azonosító: 300525
Ingatlan állapota: Átlagos