Költözz az örök klasszis Frank Sinatra otthonába

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Harmadik tulajdonosként tehetsz szert az “öreg kékszemű” otthonára Palm Desertben.

Frank Sinatra nevének hallatán, talán minden egyes ember tudja kiről van szó, zenei és színészi tehetségével örök nyomot hagyott maga mögött. A Walk of Fame (hollywoodi hírességek sétánya) sétányán is megtalálunk egy csillagot, amin az ő neve szerepel. Azokat a csillagokat pedig nem a silány alakításukról híres emberek szokták kapni.

A világhírű énekes és színész 1967-ben indíttatta el az ingatlan építését. Egyetlen célja a művész kikapcsolódását szolgálta, amelyet a kivilágított medence és SPA, tenisz pálya biztosítottak. A parkolóba 24 autó fér el és biztos, ami biztos azért egy helipad is helyet kapott az 5 holdas birtokon, nehogy már ne lehessen leszállni egy helikopterrel.

Frank Sinatra úszómednce és teniszpálya Palm Desertben

Az ingatlan kívülről kő és fa burkolatot kapott, belülről pedig hajaz a country stílusra a maga kő kemencéjével, hajópadlójával és gerendáival, amik a mennyezetet szelik keresztül.

Frank Sinatra szauna, Spa

A ház egyébként Sinatra, a Most és mindörökké című filmbéli karakteréről kapta a Villa Maggio nevet. A főépületen kívül van még egy apokalipszis esetére épített három hálószobás vendégház, ami saját generátorral, víztoronnyal és egy kúttal is rendelkezik.

Frank Sinatra otthona kívülről

A második épület pedig egy “nyári konyhához” hasonlítható, bár két hálószoba, egy konyha, kőből készült tűzhely és szauna egészíti ki.

Frank Sinatra otthona belülről country style

És a piszkos anyagiak: 3.95 millió dollárért tehetjük magunkévá mindezt a luxust (1,1 milliárd) - még több kép itt.