Kiadó ipari ingatlan Kecskemét 250 000 Ft

Leírás

KIADÓ Kecskeméten ÚJ ELKERÜLŐ MELLETT AZ M5 autópálya lehajtótól 3 percre GIP besorolású területen, egyedi villanymérővel felszerelt 550 m2-es műhely,raktár!Az épület belmagassága 3,3 m, egyedi mérővel felszerelt. Az áramkapacitás 3*40 amper aminek a bővítése lehetséges. A csarnok megközelíthető kamionos forgalommal is illetve az épületnél van lehetőség további tárolók és terület bérlésére is. Igény esetén egy 60 m2-es fűthető iroda, lemeztárolók is hozzábérelhetők az ingatlanhozBérlési idő minimum 12 hónap!
Kis Virág vagyok, az Arany János utca iroda képviseletében mint örökös tag

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: IP041088-NOK

Ipari ingatlan részletei

Ár: 250 000 Ft/hónap
Méret: 550 négyzetméter
Azonosító: 11365563
Irodai azonosító: IP041088-4605979
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: műhely
Helyiségek: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Villany
  • Víz

Térkép

Hasonló ipari ingatlan hirdetések

Kiadó ipari ingatlan

Kecskemét

Kiadó Katonatelepen ipari terület, kiváló elhelyezkedéssel, Kecskemét ...

Hasonló ipari ingatlan hirdetések

Kiadó ipari ingatlan

Kecskemét

Kiadó Katonatelepen ipari terület, kiváló elhelyezkedéssel, Kecskemét ...