Kiadó iroda/üzlethelyiség Komárom 150 000 Ft

Leírás

Az Openhouse Komárom Ingatlaniroda kínálatában kiadó a #165220 hivatkozási számú komáromi üzlethelyiség. A komáromi kiadó üzlethelyiség jellemzői:

- kaució: két havi bérleti díjnak megfelelő összeg

- bérelhető: azonnal, kizárólag hosszú távra

- elhelyezkedés: üzletházban földszinten

- városon belüli elhelyezkedés: városközponti

- alapterület: 55m2 (5,5mx10m)

- üzlet teljes szélességében üvegportál

- fűtés: inverteres hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés

- közművek: elektromos áram van; lehetőség van teakonyha, mellékhelyiség kialakítására is - csatorna és vezetékes víz rákötési lehetőség az üzleten belül

Komárom városközpontjában, egy lépésnyire az Magyar-Szlovák határátkelőtől kínálom kiadásra ezt a földszinti elhelyezkedésű üzletházban lévő helyiséget.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk tájékoztatás jellegű , Megbízó tájékoztatása alapján kerültek megadásra, bővebb információt személyes találkozó illetve megtekintés alkalmával kaphat.

Ingatlan, hitel tanácsadás, ügyvédi háttér egy helyen!

Amennyiben a kiadó földszinti üzlethelyiség felkeltette érdeklődést, vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkban kérem hívjon bizalommal!

Dózsa Anett

Vezető ingatlanértékesítő

Ha felkeltette érdeklődését ez a komáromi üzlethelyiség, vagy bármely más üzlethelyiség és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: ##165220Az Openhouse Komárom Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.Vásárolna és Hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a bérlésben.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 150 000 Ft/hónap
Méret: 55 négyzetméter
Azonosító: 11291557
Irodai azonosító: 165220
Emelet: Földszint
Jelleg: Üzlethelyiség
Helyiségek: 1