Kiadó panzió Ercsi 2 000 000 Ft

Leírás

Ercsiben, csendes, nyugodt utcában KIADÓ egy 1646 m2-s telken álló, 470 nm össz lakótérrel rendelkező (ez több lakóegység együtt) épületegyüttes! Rendelőnek, magánklinikának, munkásszállásnak, turista szállásnak, idősgondozásnak, de cégeknek, irodaháznak is kiváló választás!

Saját zárt udvari parkolóval rendelkezik, és idilli környezetben helyezkedik el.

Bérleti díj: 2.000.000 Ft + ÁFA / hó
Minimum bérleti idő: 12 hónap
Kaució: 2 havi bérleti díj, azaz 4.000.000 Ft

Az ingatlanban több fürdőt és mellékhelyiséget, köztük mozgáskorlátozott mosdót is kialakítottak, melyekben mosógépeket is felszereltek. 1 nappali és 9 hálószoba áll rendelkezésre. Az emeleten 3 zuhanyzós fürdőszoba található és külön helyiségben 3 WC mosógépekkel. A nyílászárók hőszigetelt műanyag nyílászárók, a fűtést gázcirkó biztosítja, radiátoros hőleadókkal. Az ingatlan rendkívül jó hőszigetelő képességgel bír a dupla téglasornak, a falszigetelésnek és a tető PROKOPCENT szigetelésnek köszönhetően. A burkolat a szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap. Két nagyteljesítményű LG dual inverter klíma hűti az emeletet. A tetőtéri ablakokon fény- és hőelnyelő fólia van.

Az ingatlan másik része egy külön bejárattal rendelkező, 2 szintes házrész, melyben nappali + 2 szoba + 1 félszoba + 1 gardróbszoba található. Ezen kívül van itt egy gépesytett konyha, emeletenkénti fürdőszoba, emeletenkénti WC, egy hatalmas fedett földszinti terasz, illetve egy garázs is található (ez utóbbi vizesblokkal és szerelőaknával felszerelve). Lakóterülete bruttó 200 nm.

A fűtést elsősorban gázcirkó biztosítja, de rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is.

A fűtés és a villany külön rendszeren van.

Hívjon bizalommal! Ternyák Anita +36 20 225 6556 ternyak.anita@gacsohaz.hu

-----------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.
INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.
2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Szívügyünk az otthonod!

Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy végig anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.

Panzió részletei

Ár: 2 000 000 Ft/hónap
Méret: 470 négyzetméter
Azonosító: 11313692
Irodai azonosító: 360151044-644
Telek: 1646 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: szálloda
Komfort fokozat: Dupla komfort
Telekterület típusa: Négyzetméter