Kiadó vendéglátó egység Zalaegerszeg 5 980 000 Ft

Leírás

Zalaegerszeg legnagyobb kereskedelmi övezetében egy körforgalmi csomópontban KIADÓ egy vállalkozási célú épületegyüttes.

Az 1800 m2-es területen lévő 800 m2-es kétszintes ingatlan 2023-ban teljeskörű felújításon esett át.
Modern, korszerű, a mai kor követelményeit felülmúló design jellemzi.

A földszinten egy közel 400 m2-es rendezvényterem, étterem, látványkonyha, kávézó került kialakításra a hozzá tartozó számos szociális és raktár helyiséggel, lifttel.
A tágas, nagy egybefüggő térrel rendelkező terem alkalmas lehet számos rendezvény lebonyolításásra, szórakoztató és vendéglátói tevékenységre egyaránt. A rendezvényterem fűtése
gáz- cirkó kazánnal történik, radiátoros hőleadással, míg a kávézó levegője klímával temporálható.

Az emeleten egy 14 szobából álló HOTEL *** minősítésű teljesen felszerelt szálláshelyet alakítottak ki, recepcióval, étteremmel - konyhával, mosókonyhával és tárolóval..
A szobák egyenként 19 m2 alapterületűek, kétszemélyesek, fürdőszobával, előszobával, francia erkéllyel, gardróbbal vannak ellátva. A teljesség igényével bútorozattak és felszereltek, minden komfortot kielégítő módon. Tv-vel, telefonnal, egyedileg szabályozható hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel, hajszárítóval stb..

22 db felszíni parkoló áll a vendégek fogadására a zárt kerítéssel körbevett udvaron ahol 2 db. összesen 44 m2-es külső raktárral is rendelkezik.

Rendkívüli lehetőség, kivételes helyszín, itt minden adott egy sikeres működéshez/vállalkozáshoz!

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését akkor kérem hívjon telefonon és egyeztessünk egy időpontot a személyes megtekintésre.

Referencia szám: VL024635

Vendéglátó egység részletei

Ár: 5 980 000 Ft/hónap
Méret: 800 négyzetméter
Azonosító: 11332204
Irodai azonosító: VL024635-4551581
Ingatlan állapota: Épülő
Helyiségek: 1

Térkép