Kiadó családi ház Kétegyháza 1 000 Ft

Leírás

Admin, engedd ki légyszi, hátha éppen vki lakhatással küzd:(

Sziasztok ????
Csak olyan irjon, aki 1~2 napon belül tudna is jonni. ‼️‼️ Hogy miert ilyen surgos mostmar, elmondom privibe annak, aki komolyan is gondolja‼️‼️Vagyha tudtok esetleg olyan holgyet, megköszönnem????

1 évig volt lakonk, de megismerkedett valakivel, össze költöztek, épp ezért él újra a hirdetésem???? leinformalhatoak vagyunk.. Nagyon megbizhatoak vagyunk, jo lelkűek, őszintek.. Es sajnos epp ezt sokan ki is hasznaljak...

Lakhatás fejébe‼️‼️Aki ténleg komolyan gondolja, irjon privit.(egy röpke bemutatkozással) ‼️‼️
Olyan egyedül álló hölgyet keresek‼️, aki lakhatas fejében, itt lakna velem/velunk. Mivel panikbeteg vagyok...,,
~~Épp ezert olyat keresünk, aki netán rokkantnyugdijas, vagyha esetleg itthonrol dolgozik, ‼️vagy ha jo neki, hogy max 4~6 oraba dolgozzon csak. ????
Ne ijedjen meg senki nincsenek rohamaim. Csak a biztonsag, h, van valaki mellettem,‼️‼️ es persze, megbizhato. És elsősorban józan életvitelű, és kedves, őszinte legyel????????
80m2es lakas, 3 szoba, furdoszobas,kulon wc, konyha, előszoba,. A többit személyesen megbeszéljuk. ???? Hosszabb távra keresunk. ???? Párommal lakunk itt. (48 évesek vagyunk), es 2 kis kutyáinkkal! !Cserébe mindent mi allunk???? ???? keress bizalommal:) Egész nap elérhető vagyok:) internet,wifi, tv, is van a szobába,????
Mielőtt valaki megjegyezné.
Ez NEM kamu hirdetés‼️‼️‼️Ez egy oda~~vissza segítség????A tobbit privibe ???? ????///Békésmegyében///

Családi ház részletei

Ár: 1 000 Ft/hónap
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11400663
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 3

Térkép