Eladó családi ház Abony 26 990 000 Ft

Leírás

ABONY- ban (117,6m2 )-es polgári HÁZ –ELADÓ !!!!
----------------26.990.000.-Ft------------------
Ajánljuk mindazoknak , akik szeretnének egy nyugodt , biztonságos , központi helyen lévő ,de minden kényelmet biztosító kisvárosban élni , egy „jó” környéken !
Ajánljuk továbbá befektetési vagy felújítási céllal is !!!
Kérem OLVASSA EL és NÉZZE meg a hirdetéstés a képeket, és csak azután telefonáljon !!!!
Az ingatlan saját tulajdonunk , tehermentes és azonnal költözhető !!!
Abonyban a Kécskei u.8. sz . alatt található polgári ház eladó. A ház és a vele egybeépített ( zárható átjárással ) alsó épület :szoba + konyha + kamra +tároló --össz:117.6 m2.
A telek 715m2 , melyen még ólak, garázs és fatároló góré is van.
A ház Abony frekventált részén van, polgári házak között és szinte minden fontos intézmény 5-8 perc sétával elérhető ( gyógyszertár ,orvos, fogorvos ,bölcsőde ,óvoda, iskola ,gimnázium, okmányiroda ,piac ,strand, boltok , pékség , gazdabolt , önkormányzat , állomás, buszpályaudvar, főtér).
Abony , Pest megye dél-keleti részén a M4 autópálya mellett helyezkedik el , de itt jár a vasút nyugati vonala is. Szolnok, Cegléd autóval 10 perc, Jászberény , Kecskemét ,Budapest 45 perc. Egy szerethető és élhető 10000 fős kisváros.(pld nincs parkolási díj) , mely sok munkalehetőséget is tartogat.
A főépület egy régebbi (1940-50) építésű polgári stílusú ház. Alapja tégla (1m magas) szigeteléssel , a falak vályogtéglából épültek a főépületben(az alsó tégla) , melyet kőpor borít. A kőporos rész alsó fél métere felújításra szorul konstrukciós hiba miatt , mivel alapzat 5cm-re kiáll a fal síkjából ,így az esővíz ráverődik. Az épület stabil ,szigetelve van és nem vizesedik. A nyílászárók kétszárnyú sima fa ablakok , redőnnyel felszerelve. A tető és a csatorna is jó állapotban van.
Víz , csatorna , villany bevezetve. A gáz ,a kábel tv és a nagysebességű internet az épület előtt fut.
Kb.1990 környékén volt utoljára teljesen felújítva az épület .
Kis fedett teraszról jutunk az előszobába. Innen nyílik a kettő 19 m2-es szoba és a konyha. Konyhából nyílik a fürdő és a folyosó az alsóba. (Alaprajz mellékelve ) A kettő szoba 1-1 cserépkályhával fűthető , a konyhában német örökégő kályha van. A fürdőben egy elektromos melegítő . A melegvizet villanybojlerek biztosítják. Mint azt a fényképeken is láthatja, a ház részben bútorozott ,mely megegyezés tárgyát képezheti. Az ablakokon redőny van és az ajtók is elhúzható rolóval vannak szerelve. Az előző lakó T-Com –on internetezett és tévézett , gondolom a vevő köthet szerződést velük , a kábel bent van.
A ház nem egy palota vagy luxus lakás ,de tiszta, rendezett , használható és szerintünk megfizethető. Akár több generációnak vagy nagyobb családnak is alkalmas , mert az alsó részből könnyen egy összkomfortos kettő szobás lakrész is kialakítható . Az ólak és a fa építmények bontása után a keletkező anyagból akár egy új garázs is felépíthető . A ház, felújítás után (hasonlóan a szomszéd házakhoz ) az utca éke lehet !!! DE egy festés után jelen állapotában is beköltözhető.
Az ingatlaniroda , akikkel kapcsolatban állunk , minden fajta hitel ,CSOK és ügyvéd , közjegyző kérdésében rendelkezésre áll !
Az ingatlan esetlegesen banki hitelre is megvásárolható , bár előnyben részesítjük a kp-t. !
KÉREM amennyiben érdekli és szeretné megnézni a házat (és elolvasta a hirdetést ,megnézte a képeket) vagy kérdése van hívjon a 30—2181-068 vagy az 50-1385981 telefonszámon.
Köszönöm, hogy elolvasta és értelmezte a hirdetést , további szép napot !

Családi ház részletei

Ár: 26 990 000 Ft
Méret: 117 négyzetméter
Azonosító: 11434660
Cím: Kécskei u.8.
Összesített energetikai besorolás: C
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 3

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Abony

Abony központjától 10 perces sétányira eladó felújított családi ház, ...

Eladó családi ház

Abony

Eladó Abonyban lévő, felújítandó, családi ház! A ház vegyes szerkezettel ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Abony

Abony központjától 10 perces sétányira eladó felújított családi ház, ...

Eladó családi ház

Abony

Eladó Abonyban lévő, felújítandó, családi ház! A ház vegyes szerkezettel ...