Eladó családi ház Bóly 72 800 000 Ft

Leírás

Eladó modern családi ház Bólyon - Kényelmes életvitel egyszintes Otthonban!

Bóly a kisvárosok csendes, békés nyugalmával, de a nagyvárosokra jellemző fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Mohács 14, Pécs 24 km -re található. Az M6- os autópálya lehajtója 2 km távolságra van, könnyen megközelíthető.
Ez az eladó egyszintes családi ház modern és kényelmes otthont kínál a lakói számára. Az ingatlan 1115 m2- en helyezkedik el és 90 m2 alapterülettel rendelkezik, praktikusan kialakított belső terei minden igényt kielégítenek. 3 szoba, fürdő, különálló wc, konyha, nappali, előszoba, kamra található benne. Klímával ellátott, központi porszívó segíti tulajdonosa mindennapi kényelmét. A fűtés gáz cirkó kazánnal padló fűtéssel, radiátorokkal és kandallóval megoldott. A melegvizet gáz cirkó kazán és villanybojler szolgáltatja. A rendezett, füvesített, betonozott járdával ellátott, tágas udvarban egy 19 m2- es garázs, egy 8 m2- es kerékpártároló és egy 12 m2- es betonozott műhely helyezkedik el. A garázs tetőszerkezete beépített, tárolásra kiválóan alkalmas. Innen egy lépcsőn tudunk lejutni a pincébe.
A ház kiválóan alkalmas a családi életre és a pihenésre egyaránt.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért és a megtekintési időpont egyeztetéséért!

Családi ház részletei

Ár: 72 800 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11368372
Irodai azonosító: BO4
Telek: 1115 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Térkép