Eladó családi ház Császár 34 990 000 Ft

Leírás

Eladó Masszív, Időtálló Családi Ház Császár Fő Utcáján – Kiváló Elhelyezkedés és Falusi CSOK Lehetőség!

Császár fő utcáján, kiváló elhelyezkedésű, rendezett telken található ez a masszív és időtálló szerkezetű tégla ház, amely most az Öné lehet!

A 84 m²-es családi ház stabil alapokra, terméskőre épült, és fa gerendás födémmel, valamint pala tetővel rendelkezik. A ház átlagos állapotban van, amely lehetőséget kínál egyéni átalakításokra, felújításokra, hogy saját ízlésének megfelelő otthont teremtsen. A melléképületek, ólak és garázs további lehetőségeket nyújtanak, míg a tágas, 1500 m²-es sík, körbekerített telek rendezett, így ideális a kertészkedéshez vagy a szabadidő eltöltéséhez.

Főbb jellemzők:

- 84 m²-es tégla ház: Három tágas szoba, folyosó, konyha, kamra, nyári konyha, WC és fürdőszoba.
- Masszív szerkezet: A ház stabil, terméskőre épült alapokkal rendelkezik, fa gerendás födémmel és pala tetővel, amelyek kiváló állapotban vannak, hosszú távú stabilitást biztosítanak.
- Melléképületek : Az ingatlanhoz ólak és melléképületek is tartoznak , amelyek extra tárolási lehetőségeket kínálnak.
- Tágas telek: Az 1500 m²-es telek rendezett, füvesített, amely ideális kertészkedésre vagy szabadidős tevékenységekre.

Kiváló elhelyezkedés:

- Buszmegálló és bolt: Mindössze 200 méteres távolságra található buszmegálló és bolt, így minden alapvető szolgáltatás gyorsan és könnyen elérhető.
- Falusi CSOK és CSOK lehetőség: az ingatlanra igénybe vehető a Falusi CSOK és CSOK támogatás, amely nagyszerű lehetőség családok számára.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Az ingatlan elhelyezkedése és adottságai ideálisak mindazoknak, akik Császár központjában keresnek masszív, időtálló otthont egy tágas telken, kiváló infrastruktúrával és támogatási lehetőségekkel.

Érdeklődni:

Hajdú Georgina
Telefon: 0630 0855 215

Családi ház részletei

Ár: 34 990 000 Ft
Méret: 84 négyzetméter
Azonosító: 11435366
Irodai azonosító: 8694
Cím: Császár
Telek: 1500 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés módja: Vegyes
Egész szobák: 3