Eladó családi ház Csesznek 136 000 000 Ft

Leírás

Eladó Vendégház - BAKONY egyik LEGSZEBB településén, CSESZNEKEN!


FIGYELEM!
- PANORÁMA A CSESZNEKI VÁRRA!
- A vendégház 4 szobából áll, ami 8 fő vendég fogadására alkalmas, valamint rendelkezik egy külön saját lakrésszel.
- Az ingatlan TEHERMENTES, tulajdonviszony rendezett, jelenleg az ingatlanban található szobák szálláshelyként funkcionálnak.
- Az udvaron található egy 2 személy részére kialakított SZAUNAHÁZ, valamint egy fűtött merülő DÉZSA, a telek végében egy PATAK "csörgedezik"


ALAPADATOK:
- Építési év: 1968
- A telek mérete: 1.344 m2
- Nettó hasznos területe 160 m2
- Épület szerkezete: tégla
- Tető fedése: cserép


ÉPÜLET:
- Az épület 3 külön bejárattal rendelkezik
- Vendégház részen található 1 teakonyha étkezővel, valamint 3 szoba, mindegyik szobában fürdőszoba, WC-vel, ebből 2 szoba rendelkezik FRANCIA ERKÉLLYEL, amely üveg korlátos

- Külön bejárattal rendelkezik egy stúdió jellegű helyiség, amely rendelkezik egy teakonyhával, egy fürdőszobával/WC-vel, valamint egy gépészeti helyiséggel

- Az épületnek van egy saját lakrésze is, (∼ 30-40 m2), amely egy fa gerendás NYITOTT MENNYEZETTEL , valamint GALÉRIÁVAL rendelkezik.
A lakrészben található egy konyha nappalival, egy fürdőszoba/WC-vel, egy gardrób szoba, valamint a galériában egy hálószoba is.

Az épülethez tartozik egy 15 m2-es TERASZ is, valamint egy fedett 20 m2 SZALETLI, amely mindegyik oldalról vízálló, UV álló ponyvával zárható.

Az udvaron található egy fatároló, egy szerszámtároló, valamint egy 2 személyes SZAUNAHÁZ, amely bővíthető még további 4 személyes szaunával is.


MŰSZAKI ADATOK:
- az épület 2017-ben teljes külső-, belső ESZTÉTIKAI és MŰSZAKI felújításon esett át.

- A VENDÉGHÁZ, valamint a STÚDIÓ rendelkezik minden homlokzaton szigeteléssel, a SAJÁT LAKRÉSZ NY-i homlokzata szigetelt

- A vendégház összes nyílászárója új, MŰANYAG nyílászáró, többrétegű üvegezéssel, a stúdió és a saját lakrész ÚJ, FA nyílászárókkal rendelkeznek

A VENDÉGHÁZ fűtését villany-, illetve gázkazán padlófűtés biztosítja, melegvizet használati melegvizes puffer tartály szolgáltatja.

A STÚDIÓHELYISÉG fűtését nagy méretű radiátor, saját lakrész fűtését PADLÓFŰTÉS, valamint KANDALLÓ biztosítja.

- Az ÉPÜLET összes szobája rendelkezik külön HŰTŐ KLÍMÁVAL is


EGYÉB:
- A telek végében egy PATAK csörgedezik, amely a vendégház környezetét festi le idillikusan, ami azt sugallja, hogy a vendégház nemcsak kényelmes szállást kínál, hanem egy olyan helyet is, ahol a látogatók elmerülhetnek a TERMÉSZET nyugalmában és szépségében. A patak látványa és hangja tökéletes hátteret nyújthat a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez.

Egy vendégház befektetésként való megvásárlása kiváló lehetőség lehet, különösen a turizmus szempontjából népszerű településeken, biztosítja a folyamatos keresletet az egész év során.


LÁTNIVALÓK:
A faluban található a Cseszneki Vár, amely a Bakony hegységben, a Győr és Zirc közötti 82-es főút mellett, Csesznek község felett található, középkori vár.
A környék fontos természeti látnivalója az Ördög-rét, a Remete-lyuk és a Zsivány-barlang. A Várhegy és Gézaháza parkkertje természetvédelmi terület.
Jelentős a falusi turizmusa. A falu és környéke közkedvelt üdülő paradicsom.


CSESZNEK: A Bakony szívében, csodálatos természeti környezetben található a festői kis település. Csesznek, Veszprém és Győr között található nagyjából félúton, mindkét várostól kb. 40-50 km-re gépjárművel.


AMIBEN MÉG SEGÍTENI TUDUNK:

- Megbízható ügyvédi háttér
- INGYENES, FÜGGETLEN hitelügyintézés
- INGYENES, FÜGGETLEN biztosítási tanácsadás
- Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- Közművek és szolgáltatók átírása
- Birtokbaadás lebonyolítása
- Felújítások/Teljes kivitelezés
- Riasztó rendszerek kiépítése
- Kert- és tereprendezés
- Ingatlan takarítás
- Költöztetés
- Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk!

10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Családi ház részletei

Ár: 136 000 000 Ft
Méret: 160 négyzetméter
Azonosító: 11418757
Irodai azonosító: 321746
Telek: 1344 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Terasz