Eladó családi ház Csókakő 79 800 000 Ft

Leírás

Csókakőn, festői környezetben, közel a település központjához és a várhoz, 1871 nm-es gyönyörű, ÖRÖKPANORÁMÁS telekre, 2000-ben épült, kétszintes, nappali + háromszobás+gardróbos, 232 nm hasznos lakóterű, D-i tájolású családi ház, NAGY TERASSZAL, a nappaliban KANDALLÓVAL, beépített KONYHAGÉPEKKEL, szép panorámával, ÁSOTT KÚTTAL eladó.

A házat az udvarról megközelítve, kis fedett belépőről léphetünk az előtérbe, melyből a tágas, galériás, amerikai stílusú konyha-étkező, illetve 3 hálószoba, gardróbhelyiség és fürdőszoba-mellékhelyiség közelíthető meg.
A nagy felületű ablakokkal rendelkező nappaliból a hatalmas fedett teraszra léphetünk, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Bakonyra.
Egy másik közlekedőn keresztül az emeleti nappali közelíthető meg, ahonnan a 2. fürdőszoba érhető el. Ezen a szinten még lehetőség van a beépítetlen padlástér szobává alakítására is.

Az utcáról a gépkocsibehajtón át a pinceszinten keresztül is megközelíthető a ház. A pinceszinten egy borospince, nyári-konyha és mellékhelyiség található.

A ház beton sávalapra, Porotherm 38-as téglából épült, tégla válaszfalakkal, beton gerendás-beton béléstestes födémmel. A tetőtér 30-50 cm vastag kőzetgyapottal lett szigetelve. A tető Bramac cserép fedést kapott. A külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, redőnnyel.
A fűtést elektromos infra mennyezeti fűtőpanelek, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Átmeneti időszakban teljes mértékben, illetve fűtési idényben kiegészítésként is használható a nappaliban lévő kandalló, amely a komfortérzet növelése mellett látványelemként nagyszerű hangulatot teremt. A nappali egyéni kialakítású mennyezeti fa burkolattal.
A szobákban padlószőnyeg, a nappaliban és az étkezőben laminált padló és járólap kombinációja, míg a többi helyiségben járólap burkolat található.


Környék

Csendes, családi-házas övezet, központhoz, autóbuszmegállóhoz közel.

Megközelíthetőség

A telek elhelyezkedésének köszönhetően gépkocsival és tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető. A távolsági busz megállója 500 m-re található.




#örökpanoráma, #n+3, #gardrób, #kilátás, #nagy terasz

Családi ház részletei

Ár: 79 800 000 Ft
Méret: 232 négyzetméter
Azonosító: 11406987
Irodai azonosító: H465898-4694263
Telek: 1871 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Csókakő

Családi otthonra vágyik, ahol az egész család kényelmesen elfér? Akkor ...

Eladó családi ház

Csókakő

Vértes egyik legkedveltebb településén Csókakő festői környezetében ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Csókakő

Családi otthonra vágyik, ahol az egész család kényelmesen elfér? Akkor ...

Eladó családi ház

Csókakő

Vértes egyik legkedveltebb településén Csókakő festői környezetében ...