Eladó családi ház Dabas 159 000 000 Ft

Leírás

https://my.matterport.com/show/?m=ytuF8iSjZ2s

Dabas külterületén eladó ez az egy hektáros birtok, egy csodálatosan egyedi, 152nm-es családi házzal.
A házról természetesen virtuális bemutató is készült, melyet a hirdetéseinkhez lehetőség szerint mellékelünk. Ha mégsem találnád, szólj, szívesen elküldjük!

A 10102nm-es birtok teljesen sík, és két jól elhatárolható részből áll; az elektromos kapun behajtva / belépve egy szépen karbantartott, parkos terület fogad minket, ez adja a család számára a mindennapi jó élethez való teret. A ház mögött találjuk a veteményest, az állatok óljait és a négylábúak nagy legelőjét. A birtok teljesen körbe van kerítve.

Mit ér azonban egy birtok szép ház nélkül? Nos, itt szerencsére egy egészen csodálatos ház is van, melynek hangulatát a jelenlegi tulajdonosok nagyon eltalálták. Kellően adja a vidéki életérzést, de minden olyannal felszerelt, mely a modern élethez kell.
A 152nm-es ház néhány éve teljes felújításon esett át, gyakorlatilag minden vezeték, berendezés, nyílászáró új.
Az alsó szinten egy nagy, egy légterű nappali/étkező/konyha áll rendelkezésre a család mindennapjaihoz. A nappali a terasz felől teljesen nyitott, egy szó szerint hatalmas teraszajtót kitárva gyakorlatilag eggyé válik a két egység. De igény szerint a szúnyogháló behúzható, vagy ha besütne a nap, akkor az elektromos, állítható dőlésszögű fém redőny is rendelkezésre áll. A földszinten egy két oldalról nyitott fürdő és wc, egy dolgozószoba/háló, valamint egy wellnes szoba is szolgálja a tulajdonosok kényelmét. A fürdőben a fürdő és wc rész között ajtóval lehet elzárni a kettőt egymástól. A konyhához egy kellően tágas kamra is tartozik.

Az emeleten további két (egy nagyobb, akár nappalinak is beillő, valamint egy kisebb) háló, valamint egy fürdő/wc áll a rendelkezésre.

A birtokon egy 200nm-es szendvicspanel épület van, mely a tulajdonosok jelenlegi élelmiszeripari vállalkozását szolgálja ki (hűtőkamrával, péküzemmel, garázzsal), de a majdani felhasználáshoz rugalmasan alakítható.

Családi ház részletei

Ár: 159 000 000 Ft
Méret: 152 négyzetméter
Azonosító: 11397772
Irodai azonosító: 318361
Telek: 10102 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: tanya
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Dabas

Eladó Családiház Dabas egyik forgalmas és jól megközelíthető részén! Eladásra ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Dabas

Eladó Családiház Dabas egyik forgalmas és jól megközelíthető részén! Eladásra ...