Eladó családi ház Dunaszeg 95 000 000 Ft

Leírás

Valósítsa meg az álmait, egy csodaszép idilli helyen!
Ha mindig is arra vágyott, hogy a gyermekei egy biztonságos környezetben nőjjenek fel. Ha eljátszott a gondolattal, hogy a gyermekei az utcán bicikliznek/görkoriznak a barátaikkal, míg Ön a szomszédokkal önfeledten beszélget..... Vagy csak szereti a természet közelségét, ahol sétál a szeretteivel vagy kutyát sétáltat.... Akkor ne habozzon! Ez az ingatlan, amire mindig is vágyott!

Megvételre kínálok Dunaszeg újépítésű részén, egy teljesen csendes utcában egy emeltszintű fűtéskész állapotban lévő 125nm-es családi házat, mely egy igazán remek telken található. Hogy miért is olyan remek ez a telek? Mert saroktelek, így dupla utcafronttal rendelkezik.
A ház elhelyezkedése is kíváló, mert szabadonálló beépítettségű, így nincs közel egyik szomszédhoz sem, de mégis van elég hely, hogy mindent megvalósítson, amit szeretne, legyen az medence, nyái konyha, trambulin, kerti ház, játszótér, vagy akár ezek mindegyike.

De nézzük meg milyen is a ház!
A ház nettó 125nm-es, bruttó 180nm.
A házba belépve egy rendkívül nagy előszobába léphetünk, ahol egy nagy beépített szekrény mellett akár még egy kialakítható a háztartási eszközöknek. Az amerikai konyhás nappali gyönyörű, világos, nagy ablakfelületekkel rendelkezik, , itt közvetlen kijárás nyílik a teraszra-17nm.
A ház téglaépítésű, külső és aljzatszigeteléssel is rendelkezik. A ház teljes területén padlófűtés lett lerakva, mely vegyestüzelésű- vagy gázkazánról, illetve hőszivattyúról is működtethető igény esetén.Jelenleg a hőszivattyú van előkészítve egy HMV melegvíztartállyal és puffertartállyal. Kiegészítő fűtésként 3 db klíma előkészítésére is sor került. A födém fafödémes, melyen szintén van 30cm-es szigetelés, illetve a födémen elhelyezett OSB lapoknak köszönhetően teljesen bejárható.
A nyílászárók 3 rétegűek, kívülről színre festettek, mely mind a térkővel, mind a BRAMAc tetőcseréppel harmonizálnak.
A ház külön pozitívuma, hogy bár kialakításra került egy kétállásos garázs, a garázs úgy lett kialakítva, hogy akár szobaként is tud funkcionálni-itt radiátoros hőleadókra van lehetőség, így az amerikai konyhás nappali mellett 3 teljesértékű szoba lehet.
Ha valaki garázsként szeretné a helységet használni, akkor a napelem előkészítés és az elektromos autó töltő kialakítása végett, akár elektromos autók töltésére is alkalmas garázsként funkcionálhat.
De mód van arra is, hogy a garázs szerep mellett, egy szoba is kialakításra kerüljön, vagy egy mosókonyha is helyet kaphat itt.

A ház nagyon jó minőségű anyagok használatával épült, ügyelve az összes szóba jöhető igény kielégítésére.
A ház riasztóval ellátott.
A jelenlegi vételár a képeken látható állapot mellett még a térkövezést, terasz befejezését, a kőburkolatok elkészítését is tartalmazza, de a kulcsrakész befejezésre is van lehetőség felár ellenében.

A ház CSOK-ra is alkalmas.
Ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 95 000 000 Ft
Méret: 125 négyzetméter
Azonosító: 11435449
Irodai azonosító: 324107
Telek: 896 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Dunaszeg

A LIDO HOME GYŐRI irodája eladásra kínálja ezt a DUNASZEGI CSALÁDI HÁZAT!Az ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Dunaszeg

A LIDO HOME GYŐRI irodája eladásra kínálja ezt a DUNASZEGI CSALÁDI HÁZAT!Az ...