Eladó családi ház Fertőrákos 130 000 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálok kulcsrakészen Fertőrákos csendes, új építésű utcájában egy 2024-es átadással készülő jelenleg még szerkezetkész ikerházat, 700m2-es, panorámás telekkel, DNY-i tájolású nagy terasszal, hozzá tartozó 19 m2-es garázzsal!

Az ingatlan alsó szintje 76 m2, itt kerül kialakításra a nappali, étkező, a konyha, fürdő, vendég wc, valamint egy 10-12 m2-es szoba. A belső válaszfalak még variálhatók tetszés szerint, minden belső burkolat, konyha és szaniterek választhatóak. Kialakítható amerikai konyha nappalival, de választható a szeparált konyha is nagy étkezővel, vendég szobával.
A felső szinten, mely összesen 100 m2, kialakítható 2 külön nyíló nagy szoba, gardróbszoba, esetleg fürdő. Ennek a szintnek az elosztása még szintén igény szerint kérhető a vételárban.

A vételár tartalmazza a 19 m2-es garázst, valamint a nappaliból nyíló, 20 m2-es teraszt, melyről nagyon szép panoráma nyílik a környező hegyekre, és DNY-i tájolásának köszönhetően a teraszról, vagy a felső szint szobájából gyönyörködhetünk a naplementében.

FONTOSABB MŰSZAKI PARAMÉTEREK, KÖZMŰVEK:

Az ingatlan főfalai 30-as téglából készültek, kiváló hő és hangszigeteléssel bírnak, a homlokzatra grafitos szigetelés kerül, a 2 ikerház összeérő falai közé pedig további 10 cm hangszigetelés. Tetőhéjazat: Bramac
Nyílászárói 3 rétegű hőszigetelt műanyagok, redőnnyel.
Tervezett fűtés: Modern, gazdaságos, prémium kategóriás (NIBE) levegőhőszivattyús padlófűtés
A vízellátás 70 méter mély fúrt kúttal lesz megoldva, melyből tiszta, minőségi víz nyerhető, valamint a telken bio-derítő kerül elhelyezésre. Az ingatlan tervezésénél fontos szempont volt a gazdaságos fenntarthatóság, a környezetbarát megoldások.

Ebből a típusú ikerházból jelenleg, 2024-ben 2 db kerül átadásra, az egyik DK-i terasszal, 440 m2-es telekkel, a másik DNY-i tájolású terasszal, 700 m2-es telekkel.
Mindkét ingatlan műszakilag egy abszolút magas szintű, igényes kivitelezés kívül, belül, minden részletre odafigyelve úgy a tervezésnél, mint a kivitelezésnél!
Ajánlom jószívvel azoknak, akik szeretik a nyugalmat, természet közeli elhelyezkedést, és nem egy szomszédokkal "túlzsúfolt" lakóparkban képzelik el a jövőt!
A ház körbe napozott, világos, tágas terekkel rendelkezik, és kialakításából adódóan teljes mértékben megfelel nagyobb családok, akár 2 generáció részére is. De ami a leginkább figyelmet érdemel, hogy ennek a családi otthonnak a fenntartása egy panel lakáséval vetekszik!!

További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását! (Az alaprajz tájékoztató jellegű)

Kulcsrakész vételár: 130.000.000 forint

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Családi ház részletei

Ár: 130 000 000 Ft
Méret: 170 négyzetméter
Azonosító: 11390043
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Kábel TV

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Fertőrákos

Fertőrákoson, dinamikusan fejlődő településen, a tájvédelmi körzet ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Fertőrákos

Fertőrákoson, dinamikusan fejlődő településen, a tájvédelmi körzet ...