Eladó családi ház Fót 349 900 000 Ft

Leírás

Budapesttől mindössze 4 km-re, az egyik legismertebb, magas presztízsű, sorompóval és 0-24 portaszolgálattal védett Fótliget-lakóparkban, eladó egy luxus kategóriájú ikerházfél.



Az ingatlan 600nm-es telken fekszik, nettó 275nm, bruttó 304nm. A ház 2009-ben épült 38HS téglából, betonfödémes, két szintes, 2 állásos fűtött garázzsal (elektromos autótöltő állomással) és egy beltéri 45nm-es wellness résszel, ahol fűtött medence és szauna lett kialakítva.

A földszinten kaptak helyet a közösségi helyiségek: egy nagy amerikai konyhás nappali+ étkező, a garázs, az uszoda, a 46nm-es terasz jakuzzival és a háztartási helyiségek.

Az emeleten 3 hálószoba lett eredetileg kialakítva, amiből az egyik jelenleg gardróbként funkcionál, 2 fürdőszoba, 2 wc, 3 erkély és a teljes kikapcsolódás érdekében egy moziszoba is helyet kapott az emeleten.

Az ingatlan A++ energetika besorolással rendelkezik, napelemekkel és napkollektorokkal felszerelt (szaldós elszámolással), a hőszivattyús rendszer kiépítése is megtörtént, de jelenleg még gázkazánnal történik a fűtése, padló és falfűtéssel.

A vételár a teljes bútorzatot is tartalmazza.



A lakópark 45 hektáros ősfás területen helyezkedik el, Magyarország egyik kiemelt és őrszolgálattal védett magán lakóparkja.

Válogatott lakóközösséggel rendelkezik, akik igényesek a környezetükre. A lakóparkban található közösségi park és játszótér is.

A főváros Volán buszjárattal megközelíthető, buszmegálló közvetlenül a lakópark bejáratánál megtalálható.



Finanszírozás: az ingatlan banki finanszírozással (babaváró, CSOK+) is megvásárolható, melyben független hiteltanácsadó kollégánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve sikeresen működő irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.

Családi ház részletei

Ár: 349 900 000 Ft
Méret: 275 négyzetméter
Azonosító: 11421203
Irodai azonosító: 19343
Telek: 601 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyedi
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 5