Eladó családi ház Hegyszentmárton 69 990 000 Ft

Leírás

Lépj be ezen a különleges kovácsolt vaskapun és légy részese a csodának!

Álmaidban jött a kép egy tökéletes állapotú, 3 szobás, gardróbos, tágas nappalis és konyha-étkezős házról...Csend és nyugalom, egy Pécshez közeli kis faluban. Hatalmas gazdasági helyiségek, ahol ott van mindenütt az ipari áram is! Az ingatlan 127 nm-es + 37nm-es garázs, + 150nm melléképület található a telken.

Figyelmébe ajánlom mindazoknak ezt az ingatant, akiknek fontos, hogy a ház és a melléképületek állapota is nagyon jó, a fűtés vegyes tüzelésű kazánnal, gázzal és klímával is megoldott, a falak tökéletes állapotú vályog, illetve tégla szerkezetűek. A burkolatok, beépített bútorok komoly minőséget képviselnek, valamint a tető új, s a szigetelés is megoldott. Egyetlen dolog, ami vissza van, a színezés, és minden kész.

Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata. Álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Elsősorban Baranyai ingatlanok eladásával, vételével kapcsolatban állok rendelkezésére, de bérbeadással is foglalkozom. Ha a vételhez hitelre, CSOK-ra, FALUSI CSOK-ra, BABAVÁRÓRA, ügyvédre, energetikai tanúsítványra van szüksége, kérem hívjon! További információkért hívjon bizalommal!
Az összes Duna House-os hirdetést tudom mutatni!

Referencia szám: HZ043053-NOK

Családi ház részletei

Ár: 69 990 000 Ft
Méret: 127 négyzetméter
Azonosító: 11437009
Irodai azonosító: HZ043053-4543823
Cím: Hegyszentmártoni 127 nm-es ház eladó
Telek: 13807 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Térkép