Eladó családi ház Kőszeg 249 000 000 Ft

Leírás

Kőszeg történelmi belvárosától, gyalogosan is néhány perc alatt elérhető, a város legjobb fekvésű, forgalommentes, csendes utcájában ez a csodálatos, ritkaságnak számító panorámával rendelkező családi ház. A számos extra felszereltséggel bíró 220 nm hasznos alapterületű, téglaépítésű, luxuskategóriás ingatlan egy 1553 nm-es telken helyezkedik el.

A HÁZ
•A gyönyörűen parkosított kerten keresztülvezető, megvilágított lépcsőn érünk fel az épület fogadószintjére. Onnan egy fedett teraszon át jutunk a házba, ahol előszoba, fürdőszoba, kazánház, háztartási- és tároló helyiségek kaptak helyet.
•A ház első szintjén található a csodálatos, napfényben úszó, panorámás nappali-étkező, valamint a beépített gépekkel felszerelt konyha. A nappaliból juthatunk ki a házon körbefutó erkélyre. Ezen a szinten került kialakításra továbbá a ház mögötti teraszra nyíló fő hálószoba, egy elegáns, káddal és zuhanyzóval is rendelkező fürdőszobával.
•Kényelmes lépcsőkön jutunk a tetőtérbe, ahol egy fényes, tágas nappali, továbbá két, erkélyes hálószoba és egy fürdőszoba található.
•A házhoz tartozik továbbá egy gépkocsi számára alkalmas, távirányítós kapuval ellátott garázs. A részben térkővel burkolt kertben további öt gépkocsi parkolása is megoldható.
•Az ingatlan fűtéséről gáz, illetve vegyestüzelésű kazán gondoskodik, részben padlófűtéses, részben radiátoros hőleadással. A nappaliban a kandalló melege teszi kellemesé a hűvös estéket.
•A melegvíz előállítása gázkazán segítségével megoldott, napkollektoros kiegészítéssel. Vízlágyító berendezés is beépítésre került.
•A tulajdonos, 2023. év végéig engedéllyel rendelkezik 12 kw-os napelemek felszerelésére, ezáltal a ház zöld energiaellátása teljessé válhat.
•A ház lakóinak biztonságát kamera és riasztórendszer szolgálja.

A KERT
•A teraszos kialakítású, térvilágítással ellátott, gondosan tervezett kertben az év minden időszakában gyönyörködhetünk.
A zömében örökzöld növények mellett, színpompás rózsák, virágzó bokrok, cserjék, évelő virágok, a kis veteményes ágyásban pedig idény zöldségek teszik hangulatossá a szomszédoktól jól elszeparált, mediterrán stílusú kertet.
A kerti tó felszínét nyáron tavirózsák borítják, melyhez egy vízesés is kapcsolódik.
•A növények fejlődését öntözőberendezés szolgálja, mely a fúrt kútból nyert vízzel működik.

KÉNYELEM
•A kertben található egy színterápiás, hangfalakkal szerelt SZAUNA, amely infra- és finn üzemmódban is működtethető.
•A lakók pihenését szolgálja továbbá az 5 személyes, hot spring típusú JAKUZZI, illetve az ellenáramoltató úszógéppel ellátott, kültéri, fűthető, sós vizű MEDENCE.
•A nagy családi összejöveteleket és kerti partikat a ház mellett kialakított, fedett teraszon élvezhetjük, ahol a kemencében és grillen készült ételeket fogyasztva gyönyörködhetünk a kilátásban.

Itt minden adott, hogy kényelmesen élhessen közel a belvároshoz, de mégis távol a kíváncsi tekintetektől. Ha felkeltettem érdeklődését és szeretné személyesen is megnézni ezt a kivételes fekvésű házat, kérem keressen bizalommal!



Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Családi ház részletei

Ár: 249 000 000 Ft
Méret: 330 négyzetméter
Azonosító: 11351080
Irodai azonosító: H464518
Cím: Vas megye Kőszeg
Telek: 1553 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 5

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kőszeg

Kőszeg történelmi belvárosában kínálunk eladásra egy barokk stílusban ...

Eladó családi ház

Kőszeg, Belváros

Kőszeg történelmi belvárosában barokk stílusban épült lakóház eladó Kőszeg ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kőszeg

Kőszeg történelmi belvárosában kínálunk eladásra egy barokk stílusban ...

Eladó családi ház

Kőszeg, Belváros

Kőszeg történelmi belvárosában barokk stílusban épült lakóház eladó Kőszeg ...