Eladó családi ház Kozármisleny 62 900 000 Ft

Leírás

Kozármisleny egyik legkedveltebb csendes részén, 676m2-es telken, szuper alapokkal bíró, 115m2-es lakóterű, nappali+ 3 egész szobás családi ház eladó.
Az ingatlan tágas, nagyon jó elrendezésű, a nappaliból külön-külön nyílik 3 nagyobb szoba.
A ház alatt található 35m2-es szuterén ami számos lehetőséget kínál. Játszó, edzőterem , bulihelyiség stb kialakítására tökéletesen alkalmas -
Telken 3 autó számára lévő aknás garázs-műhely , pince és nyári konyha is található.
Igény szerint a tetőtér beépíthető, víz, villany bevezetése megtörtén, a gerndák, lécek is hibátlan állapotúak, 2 db tetőtéri ablak is beépítésre került.
Az összes nyílászáró műanyag hőszigetelt, a fűtésért gáz-cirkó kazán felel.
Rendkívül csendes környék, az egyik oldalon minimális autós forgalommal, másikon pedig csak gyalogos forgalom megengedett.
Kozármisleny egyik legfeljletteb település Baranyában, jó iskolával, óvódával, bölcsödével, sporpályával, játszóterekkel, éttermekkel és számos kiszolgálló egységgel.

Ez az ingatlan ideális választás:

Családoknak, akik tágas otthont keresnek csendes, barátságos környezetben, ahol a gyerekek biztonságosan játszhatnak, és a család együtt töltheti az időt a kertben vagy a nagy nappaliban.

Felújítási lehetőségeket keresőknek, akik saját elképzeléseik szerint alakítanák át a házat. A szuterén és a beépíthető tetőtér sokféle lehetőséget kínál egyedi megoldásokra.

Bármi kérdése van, forduljon hozzám bizalommal.

Családi ház részletei

Ár: 62 900 000 Ft
Méret: 115 négyzetméter
Azonosító: 11433144
Irodai azonosító: 323759
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz